Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΝέο εστιατόριο με μεσογειακή και ελληνική κουζίνα στο αεροδρόμιο ‘Ελ. Βενιζέλος’

Νέο εστιατόριο με μεσογειακή και ελληνική κουζίνα στο αεροδρόμιο ‘Ελ. Βενιζέλος’

Πρόσφατα ξεκίνησε την λειτουργία του στο διεθνές αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” το νέο εστιατόριο “The Olive Tree” της Louis Catering προσφέροντας a la carte Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα. Ο χώρος που […]

Πρόσφατα ξεκίνησε την λειτουργία του στο διεθνές αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” το νέο εστιατόριο “The Olive Tree” της<...> Louis<.> Catering προσφέροντας a la carte Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα. Ο χώρος που καταλαμβάνει το εστιατόριο είναι συνολικής επιφάνειας 200 τ.μ. και με δυνατότητα εξυπηρέτησης 90 ατόμων.

Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά από τις 5 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ και εκτός από την Ελληνική Μεσογειακή κουζίνα που σερβίρει κατά τη διάρκεια του γεύματος και του δείπνου, τις υπόλοιπες ώρες λειτουργεί και ως καφετέρια. Είναι ιδανικό για γεύμα ή δείπνο εργασίας, και για τους επιχειρηματίες που ταξιδεύουν συχνά και αναζητούν ένα κατάλληλο χώρο για συναντήσεις. Παράλληλα, παρέχει τη δυνατότητα για γρήγορα και απολαυστικά γεύματα, που ετοιμάζονται και σερβίρονται μέσα σε 10 μόλις λεπτά. Το μενού του εστιατορίου προσφέρει γευστικές επιλογές και για χορτοφάγους.

Η Louis Catering, πέραν του “Olive Tree” λειτουργεί στο “Ελ. Βενιζέλος” το Food Village με έξι χώρους εστίασης και ένα μπαρ στο κυρίως κτίριο των αναχωρήσεων, καθώς και το Louis Express στο κτίριο Satellite, το οποίο προσφέρει την τελευταία ευκαιρία στους επιβάτες για ένα σνακ ή ένα ρόφημα, ζεστό ή κρύο, πριν την αναχώρηση. Εκτός από το “Ελ. Βενιζέλος”, η Louis Catering δραστηριοποιείται επίσης και στα διεθνή αεροδρόμια της Λάρνακας, της Πάφου, της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, του Ηρακλείου, της Βαρσοβίας, της Μόσχας, της Βουδαπέστης και της Χουργάντα στην Αίγυπτο. Πρόσφατα, η Louis Catering λειτούργησε χώρους εστίασης και στο αεροδρόμιο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, ενώ σύντομα αναμένεται να λειτουργήσουν και σε τρίτο αεροδρόμιο της χώρας, το Ασουάν.

Παράλληλα, δραστηριοποιείται και σε μεγάλα εμπορικά κέντρα της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και της Βαρσοβίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024