Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟμαλή η επιστροφή των τουριστών της Goldtrail
Διευκολύνσεις σε 4.000 τουρίστες που είναι στην Ελλάδα με Goldtrail

Ομαλή η επιστροφή των τουριστών της Goldtrail

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα επιστρέφουν στους τόπους προορισμού τους, από τα ελληνικά νησιά, (κυρίως Ρόδο, Σκιάθο, Κω Κέρκυρα) οι πελάτες της βρετανικής ταξιδιωτικής εταιρείας Goldtrail, η οποία πρόσφατα κατέρρευσε οικονομικά…

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα επιστρέφουν στους τόπους προορισμού τους, από τα ελληνικά νησιά, (κυρίως Ρόδο, Σκιάθο, Κω Κέρκυρα) οι πελάτες της βρετανικής ταξιδιωτικής<...> εταιρείας Goldtrail, η οποία πρόσφατα κατέρρευσε οικονομικά. Στα αεροδρόμια δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα.

Όπως διαβεβαίωσαν οι υπεύθυνοι των γραφείων ελέγχου των αεροδρομίων, γίνεται έλεγχος των αναχωρήσεων των συγκεκριμένων επιβατών, οι οποίες γίνονται κατά κύριο λόγο με τη βρετανική αεροπορική εταιρεία Viking. Όπως έχει γίνει γνωστό, εντοπίστηκαν συνολικά 1.200 Βρετανοί στην Κέρκυρα, 1.100 στην Κρήτη, 1.200 σε Ρόδο – Κω και άλλοι 300 σε Καλαμάτα και Σκιάθο. Η εντολή του κ. Γερουλάνου είναι να τύχουν κάθε διευκόλυνσης οι ξένοι τουρίστες για όσο διάστημα παραμείνουν στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι κατά τόπους διευθυντές του ΕΟΤ έχουν λάβει εντολή από το υπουργείο Τουρισμού να παράσχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση στους ταξιδιώτες της Goldtrail. Ο υπεύθυνος ΕΟΤ Κέρκυρας κ. Πέτρος Μουχλιανίτης διαβεβαίωσε το πρακτορείο ότι σήμερα αναχωρούν και οι 340 πελάτες της Goldtrail χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα.

Το κλίμα πάντως ως προς τη φθίνουσα πορεία της εταιρίας ήταν ενδεικτικό από το χειμώνα, για τους συνεργαζόμενους στη χώρα μας ταξιδιωτικούς πράκτορες. Για παράδειγμα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, κ. Γιάννης Καρτάνος δήλωσε ότι ενώ πέρυσι είχαν διατεθεί για τους πελάτες της εν λόγω εταιρείας 200 κλίνες, φέτος, από το χειμώνα, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είχαν ενημερωθεί ότι το νησί, όπως και άλλες περιοχές δεν περιλαμβάνονταν στα τουριστικά πακέτα του καλοκαιριού.

Η βρετανική εταιρεία, που πουλούσε κατά κύριο λόγο πακέτα διακοπών μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, τέθηκε σε αναγκαστική διαχείριση, όπως μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας. Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας δήλωσε ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε οι ταξιδιώτες να μπορέσουν να επιστρέψουν σπίτι τους μετά τις διακοπές τους. Όσοι ταξιδιώτες πρόκειται να ταξιδέψουν από τη Βρετανία για διακοπές στο εξωτερικό, κλήθηκαν να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, καθώς η Goldtrail δε θα πραγματοποιήσει άλλες πτήσεις και τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί δεν θα ισχύουν πλέον.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024