Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsPortal με ξενοδοχεία από τον Thomas Cook

Portal με ξενοδοχεία από τον Thomas Cook

Ο Thomas Cook σχεδιάζει να ακολουθήσει το παράδειγμα των ανταγωνιστικών γραφείων των TUI και Rewe και να παρέχει στους πελάτες του τη δυνατότητα πραγματοποίησης κράτησης για δωμάτια ξενοδοχείου μέσω ενός […]

Ο Thomas Cook σχεδιάζει να ακολουθήσει το παράδειγμα των ανταγωνιστικών γραφείων των TUI και Rewe και να παρέχει στους πελάτες του τη δυνατότητα<...> πραγματοποίησης κράτησης για δωμάτια ξενοδοχείου μέσω ενός νέου portal. “Η δημιουργία ενός ξενοδοχειακού portal θα φέρει ακόμα περισσότερους πελάτες στο δεύτερο μεγαλύτερο τουριστικό πρακτορείο της Ευρώπης”, σύμφωνα με δηλώσεις του CEO του Thomas Cook κ. Wolfgang Beeser. Προτιμούμε να δώσουμε εμείς αυτή τη δυνατότητα στους πελάτες μας, παρά να το κάνουν άλλοι ανταγωνιστές μας. Έτσι θα έχουμε και καινούργια πελατεία.

Ο Thomas Cook θα συνεχίσει να προσφέρει καλής ποιότητας ξενοδοχεία, ενώ αυτά που ανήκουν σε χαμηλή κατηγορία και δεν είναι πια ελκυστικά στην γερμανική αγορά θα οδηγηθούν στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, τόνισε ο ίδιος.

Ο κ. Beeser ακόμα προέβλεψε ότι “οι ξενοδόχοι στο μέλλον θα καλύπτουν τα δωμάτια τους μέσω της συνεργασίας τους με τους tour operators και όχι μέσω της απευθείας πώλησης δωματίων στους πελάτες ή μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων”. Επίσης, πρόσθεσε ότι οι tour operators θα εστιάσουν την προσοχή τους στην πώληση δωματίων στην χαμηλή τουριστική περίοδο.

Όσον αφορά στα κέρδη της εταιρίας ο κ. Beeser είναι αισιόδοξος και εκτιμά ότι θα παρουσιαστεί μικρή αύξηση στη φετινή χρονιά, η οποία θα αυξηθεί περαιτέρω στο διάστημα 2004 / 2005. Υπολογίζει ότι η Γερμανική αγορά θα παρουσιάσει αύξηση της τάξης του 2 – 5% στην επόμενη χρονιά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024