Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΝέο προϊόν στον καταδυτικό τουρισμό στη διάθεση των Ελλήνων ταξιδιωτών

Νέο προϊόν στον καταδυτικό τουρισμό στη διάθεση των Ελλήνων ταξιδιωτών

Την αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά στόλου πολυτελών καταδυτικών σκαφών `live-aboards` ανακοίνωσε ο ταξιδιωτικός οργανισμός Hydra Travel. Συγκεκριμένα, ο στόλος της Aggressor που από το 1984 εξερευνά τα πιο συναρπαστικά καταδυτικά […]

Την αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά στόλου πολυτελών καταδυτικών σκαφών `live-aboards` ανακοίνωσε ο ταξιδιωτικός οργανισμός<...> Hydra Travel. Συγκεκριμένα, ο στόλος της Aggressor που από το 1984 εξερευνά τα πιο συναρπαστικά καταδυτικά σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο θα είναι πλέον προσιτός και στους Έλληνες λάτρεις των καταδύσεων.

“Στα πλαίσια εμπλουτισμού του εξειδικευμένου τμήματος καταδυτικού τουρισμού Hydra Travel Diving Dreams” δηλώνει ο κ. Ευάγγελος Σταυρόπουλος, Managing Director του Hydra Travel, “ψάξαμε να βρούμε την πιο ποιοτική λύση για τους απαιτητικούς δύτες. Η συνεργασία μας με τον στόλο Aggressor μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στα πιο φημισμένα καταδυτικά σημεία του πλανήτη”.

Σύμφωνα με τον κ. Μάνο Ματσάκη, Destinations Director του Hydra Travel “Καταδυτικές διακοπές είναι πολλά παραπάνω από κάποιον που σας δίνει απλά μία μπουκάλα, σας μεταφέρει σε ένα καταδυτικό σημείο και σας εύχεται καλή διασκέδαση. Οι δύτες θέλουν πολλά παραπάνω. Σήμερα ο στόλος σκαφών Aggressor διασχίζει τον πλανήτη και η λίστα των εξωτικών προορισμών αυξάνεται διαρκώς. Τα σκάφη προσφέρουν τις καλύτερες ανέσεις όπως τηλεόραση και video στις καμπίνες, εργαστήριο για video editing, computers, δορυφορικές επικοινωνίες και “παιχνίδια” όπως kayaks και υποβρύχια scooters. Η δέσμευση στο service είναι εμφανής και στα σχόλια των πελατών αλλά και στα χαμόγελα του πληρώματος που αγαπάει τη δουλειά του και λαμβάνει ειδική εκπαίδευση που περιλαμβάνει πιστοποίηση κάθε χρόνο και εβδομαδιαία ταξίδια ασφαλείας”.

Αυτό που κάνει ξεχωριστά τα Aggressor είναι μία σειρά από ιδιαίτερα σημεία που αποτελούν τις στρατηγικές επιλογές της εταιρίας και χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Ειδικότερα, για τα Aggressor η ασφάλεια είναι πάνω απ` όλα. Με 12 σκάφη σε ολόκληρο τον κόσμο που ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα, ο στόλος των Aggressor αριθμεί πάνω από 247.017 καταδύσεις τον χρόνο. Με συνεχείς εκπαιδευτικούς συναγερμούς και ασκήσεις, ακολουθώντας ένα αυστηρό κώδικα διαδικασιών (Standard Operating Procedure) και με ένα πλήρωμα επαγγελματιών τα ατυχήματα έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο πάνω και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Πρόκειται για μία εταιρία που αναπτύσσεται με το σύστημα του franchise. Κάθε σκάφος είναι ένα ανεξάρτητο franchise που ακολουθεί τα Standard Operating Procedures. Κάθε χρόνο όλοι οι ιδιοκτήτες μαζεύονται και ανταλλάσσουν ιδέες για την καλύτερη λειτουργία της εταιρίας.

Το πλήρωμα που τα επανδρώνει επιλέγεται προσεχτικά και είναι σταθερό. Η πλειοψηφία των πληρωμάτων και των καπετάνιων βρίσκονται 5 – 10 χρόνια στο ίδιο σκάφος. Έτσι τα πρόσωπα πλέον είναι γνωστά στους πελάτες της Aggressor.

Προσφέρει ελαστικότητα στα προγράμματά της. Για παράδειγμα, μία οικογένεια ενοικίασε (charter) ολόκληρο το Belize Aggressor III για μία περιπέτεια οικοτουρισμού.

Τα πακέτα περιλαμβάνουν όλα τα γεύματα, snacks μετά τις καταδύσεις, ποτά, όλες τις καταδύσεις (5 κάθε μέρα και νυχτερινές καταδύσεις), μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και φυσικά χρήση των εγκαταστάσεων κάθε σκάφους όπως Jacuzzi, εργαστήριο εμφάνισης φωτογραφιών και πολλά άλλα.

Αυτή τη στιγμή τα σκάφη του στόλου πραγματοποιούν 7ήμερα ταξίδια σε 11 προορισμούς σε ολόκληρο τον πλανήτη. Συγκεκριμένα: Στα Bay Island της Honduras, στο Belize, στα νησιά Cayman της Καραϊβικής, στο νησί Cocos στην Costa Rica, στα Fiji, στα νησιά Galapagos, στην Kona της Hawaii, στο Palau, στα νησιά Solomon, στο Truk της Μικρονησίας και στα Turks & Caicos της Καραϊβικής. Φυσικά οι παραπάνω προορισμοί αποτελούν απλά την αφετηρία του ταξιδιού αφού μέσα σε μία εβδομάδα κάθε σκάφος επισκέπτεται αμέτρητα σημεία καταδύσεων και πολλά νησιά ή περιοχές σε κάθε μέρος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024