Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΠρωτοποριακές σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό

Πρωτοποριακές σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό

ΚΩΣ. Ο σχολικός τουρισμός παρουσιάζει νέες τάσεις στην Κω. Σύμφωνα με συνέντευξη του κ. Γιώργου Βουλιάκη διευθυντού του τουριστικού γραφείου Via Vacanza της Κω, “Οι τάσεις για τις σχολικές εκδρομές […]

ΚΩΣ. Ο σχολικός τουρισμός παρουσιάζει νέες τάσεις στην Κω. Σύμφωνα με συνέντευξη του<...> κ. Γιώργου Βουλιάκη διευθυντού του τουριστικού γραφείου Via Vacanza<.> της Κω, "Οι τάσεις για τις σχολικές εκδρομές στην Κω είναι η επίσκεψη προορισμών όπως η Κύπρος και η Θεσσαλονίκη".
Όμως φέτος το 2ο Ενιαίο Λύκειο της Κω επέλεξε την Τυνησία για την πραγματοποίηση της 5 ήμερης εκδρομής του, η οποία κράτησε 6 μέρες.
Την εκδρομή διοργάνωσε το ταξιδιωτικό γραφείο Via Vacanza Travel Service και περιελάμβανε 2 διανυκτερεύσεις στη Sousse και 3 ήμερο Safari με jeep 4 Χ 4 στον Νότο. Οι πόλεις που επισκέφτηκε το Λύκειο, εκτός από την Sousse ήταν η Σφαξ, η Ματμάτα, η Κεμπίλι, η Ντουζ, η Τοζέρ, η Μετλάουι, η Καιρουάν και η Τύνιδα. Επίσης το σχολείο επισκέφθηκε τις οάσεις της Τοζέρ, της Σεμπίκα και της Γκάφσα.
Από την Κω ταξιδεύουν κάθε χρόνο 3 λύκεια. Το σύνολο των μαθητών είναι περίπου 250.Η επιλογή του γραφείου γίνεται μετά από προκήρυξη διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές. "Όσον αφορά στην Κω τα σχολεία έχουν αποδείξει εδώ και χρόνια ότι επιλέγουν βάσει της ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών, της καλής φήμης του γραφείου και λιγότερο με βάσει της τιμής", μας δήλωσε ο κ. Βουλιάκης.
Από την επίσκεψη στην Τυνησία, οι εντυπώσεις των μαθητών ήταν άριστες τόσο από τις ομορφιές και τις αντιθέσεις της Τυνησίας καθώς και από την οργάνωση της εκδρομής, που έγινε σε συνεργασία με το γραφείο Day Rise. Το Via Vacanza Travel Service είναι το μοναδικό γραφείο IATA της Βόρειας Δωδεκανήσου και εδρεύει στην Κω.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024