Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαVia Vacanza: η επιτυχημένη πορεία του επισφραγίζεται με την δημιουργία και δεύτερου γραφείου στην Κω

Via Vacanza: η επιτυχημένη πορεία του επισφραγίζεται με την δημιουργία και δεύτερου γραφείου στην Κω

Με μεγάλη επιτυχία και με σημαντικούς προσκεκλημένους από τον χώρο του τουρισμού, με στελέχη που ήρθαν ειδικά για το λόγο αυτό στην Κω, έγιναν τα εγκαίνια του 2ου γραφείου του […]

Με μεγάλη επιτυχία και με σημαντικούς προσκεκλημένους από τον χώρο του τουρισμού, με στελέχη που ήρθαν ειδικά για το λόγο αυτό στην Κω, έγιναν τα εγκαίνια του 2ου γραφείου του Via Vacanza<.> Travel Service<...> στην οδό Ιπποκράτους που γιόρτασε με την ευκαιρία αυτή και τη συμπλήρωση των 10 χρόνων λειτουργίας του.

Στα εγκαίνια μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν η κ. Μπουσιώτη Νικόλ Διευθύντρια της ΙΑΤΑ Ελλάδος, ο κ. Ευαγγέλου Γιάννης Πρόεδρος της HATTA, ο κ. Jamer Er Γενικός Διευθυντής Ελλάδος, Ισραήλ, Κύπρου και Βαλκανίων της Singapore Airlines, ο κ. Δημητρίου Τάκης Διεθυντής Πωλήσεων της Singapore Airlines, η κ. Ορφανίδου στέλεχος της ΙΑΤΑ, και ο κ. Νικολακάκης Σπύρος Διευθυντής Πωλήσεων της Tradewinds Ελλάδος.

Το 2ο γραφείο θα ειδικεύεται στα οργανωμένα ταξίδια και στα ταξίδια για μεμονωμένους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ το κεντρικό γραφείο στην οδό Μητροπόλεως θα συνεχίσει κανονικά την λειτουργία του με έμφαση στην εξυπηρέτηση των εισιτηρίων εξωτερικού και εσωτερικού όλων των αεροπορικών εταιριών.

O κ. Βουλιάκης Γιώργος γενικός διευθυντής του γραφείου ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία του Via Vacanza Travel Service με την Singapore Airlines και την θυγατρική της Tradewinds S.A. για τα πακέτα Ασίας και Ωκεανίας, η κυκλοφορία μόνο από το Via Vacanza των πακέτων Ολυμπιακής για όλη την Ευρώπη καθώς και η κυκλοφορία των πακέτων διακοπών στη Μάλτα σε συνεργασία με την Air Malta.

Ανακοινώθηκε, επίσης, η δυναμική είσοδος του Via Vacanza Travel Service στο χώρο του συνεδριακού τουρισμού, των ταξιδίων κινήτρων και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού με την δημιουργία ειδικού τμήματος με διακριτικό τίτλο «Εξαπολις» το οποίο θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τις δραστηριότητες αυτές. Την διεύθυνση του τμήματος «Εξαπολις» ανέλαβε ο κ. Γαμπιεράκης Γιώργος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου τμήματος τονίστηκε η αναγκαιότητα στροφής στις νέες εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως επίσης η αναγκαιότητα ανάδειξης και εκμετάλλευσης όλων των υποδομών που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Κως.

Παρουσιάστηκαν επίσης τα νέα προϊόντα του τμήματος τα οποία είναι έτοιμα και είναι ενταγμένα στην κατηγορία των εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως «Στα Ιχνη Του Ιπποκράτη» (3ήμερα στην Κω ειδικά για γιατρούς) στα πλαίσια του Πολιτιστικού-Ιστορικού Τουρισμού, ο «Βυζαντινός Περίπλους» που αφορά στην επίσκεψη στα Κάστρα και τις Παναγιές του Βορ. Συγκροτήματος Δωδ/σου με έδρα την Κω και την Πάτμο στα πλαίσια του Θρησκευτικού Τουρισμού, ενώ στα πλαίσια του Οικολογικού Τουρισμού παρουσιάστηκε το πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων με κύρια αναφορά στους Υγροβιότοπους, τα Κάστρα τις αμμοθίνες, τα ιματικά και το ορεινό όγκο του νησιού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024