Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση του συλλόγου Διευθυντών Ρόδου

Συνάντηση του συλλόγου Διευθυντών Ρόδου

ΡΟΔΟΣ. Ενδιαφέρουσα συνάντηση του συλλόγου Διευθυντών Ρόδου έγινε την περασμένη Τρίτη 11 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Palladium. Στην συνάντηση την οποία συντόνισε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών κ. Γ. Μαργαρίτης, […]

ΡΟΔΟΣ. Ενδιαφέρουσα συνάντηση του συλλόγου Διευθυντών Ρόδου έγινε την περασμένη Τρίτη 11 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Palladium<...>. Στην συνάντηση την οποία συντόνισε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών κ. Γ. Μαργαρίτης, είχαν προσκληθεί οι μεγαλύτεροι τοπικοί πράκτορες με σκοπό να ενημερώσουν για την φετινή κίνηση των σημαντικότερων Tour Operators προς την Ρόδο<.>.
Κοινή εκτίμηση όλων ήταν ότι μέχρι στιγμής η κίνηση προς την Ρόδο από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές αγορές (Γερμανία, Βρετανία, Αυστρία, Ιταλία), παρουσιάζει μια μικρή κάμψη της τάξης του 3-5% σε σχέση με την περασμένη χρονιά, και με προοπτικές ανάκαμψης στην συνέχεια. Δεδομένου ότι οι γνωστές περσινές συγκυρίες οδήγησαν σε μία απροσδόκητα καλή σεζόν, οι πιθανότητες για αντίστοιχη κίνηση, έστω και με μικρή μείωση, αποτελεί σίγουρα ένα θετικό στοιχείο. Τέλος σε σχέση με τις ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο της Ευρωπαϊκής τουριστικής αγοράς, συνέπεια των οικονομιών κλίμακας αλλά και της παγκοσμιοποίησης, τονίσθηκε ότι οι τοπικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πρέπει με κάθε τρόπο να θωρακίσουν το προϊόν τους με κύριο γνώμονα την τυποποίηση των υπηρεσιών τους, ώστε να παρέχουν αξιοπιστία και φυσικά να μπορούν να αντισταθούν στις μονοπωλιακές πλέον δυνάμεις των Tour Operators.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024