Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΕΟΤ: Υποβολή αιτήσεων για άδεια κυκλοφορίας Δ.Χ. τουριστικών λεωφορείων

ΕΟΤ: Υποβολή αιτήσεων για άδεια κυκλοφορίας Δ.Χ. τουριστικών λεωφορείων

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση από τον ΕΟΤ νέων αδειών κυκλοφορίας Δ.Χ. τουριστικών λεωφορείων λήγει στις 30 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΤ. Δικαιούχοι χορήγησης των νέων αδειών […]

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση από τον ΕΟΤ<.> νέων αδειών κυκλοφορίας Δ.Χ. τουριστικών λεωφορείων λήγει στις<...> 30 Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΤ.
Δικαιούχοι χορήγησης των νέων αδειών είναι τα τουριστικά γραφεία γενικού και εσωτερικού τουρισμού καθώς και οι τουριστικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, ενώ κάθε δικαιούχος επιτρέπεται να λάβει δύο άδειες για Δ.Χ. τουριστικών λεωφορείων τα οποία θα πρέπει να είναι εγκεκριμένου τύπου καινούργιας κατασκευής με κλιματισμό και άλλες ανέσεις. Οι εγκρίσεις που θα χορηγηθούν έχουν ισχύ ενός έτους.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΤ ή στα περιφερειακά γραφεία του Οργανισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024