Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣε πλήρες ωράριο λειτουργίας και πάλι η γερμανική TUI
Από τα μέσα Δεκεμβρίου οι κρατήσεις έχουν παρουσιάσει βελτίωση

Σε πλήρες ωράριο λειτουργίας και πάλι η γερμανική TUI

Η βελτίωση των τουριστικών κρατήσεων οδηγεί τη γερμανική TUI να άρει τη ρύθμιση με την οποία είχε επιβάλει μειωμένα ωράρια εργασίας στους υπαλλήλους της στη Γερμανία. Όπως αναφέρει το Associated […]

Η βελτίωση των τουριστικών κρατήσεων οδηγεί τη γερμανική TUI να άρει τη ρύθμιση με την οποία είχε επιβάλει μειωμένα ωράρια εργασίας στους<...> υπαλλήλους της στη Γερμανία. Όπως αναφέρει το Associated Press η TUI, από τις μεγαλύτερες στον κλάδου του τουρισμούς παγκοσμίως, είχε επιβάλει μειωμένο ωράριο για 1.800 εργαζόμενους στα κεντρικά της γραφεία από τον περασμένο Μάιο.

Η επιστροφή σε πλήρες ωράριο θα γίνει το Φεβρουάριο. Αρμόδιο στέλεχος της TUΙ ανέφερε ότι από τα μέσα Δεκεμβρίου, οι κρατήσεις έχουν παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Ιδιαίτερη άνοδο σημείωσαν οι κρατήσεις για διακοπές στην Τουρκία. Ωστόσο, το ωράριο θα παραμείνει μειωμένο για τους υπαλλήλους της εταιρείας στα 400 ταξιδιωτικά γραφεία που λειτουργεί, έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τα προγράμματα μειωμένου ωραρίου, με κρατική στήριξη, έχουν συμβάλει στη διατήρηση του ποσοστού ανεργίας στη Γερμανία σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024