Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνεργασία Hellenic Duty Free Shops – Express Holidays
Ο απόλυτος συνδυασμός ταξιδιού και αγορών

Συνεργασία Hellenic Duty Free Shops – Express Holidays

Τα Hellenic Duty Free Shops και η Express Holidays αλλάζουν τα δεδομένα στο ταξίδι προσφέροντας στους καταναλωτές ένα καινοτόμο προϊόν, το Travel Therapy, που συνδυάζει ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς και […]

Τα Hellenic Duty Free Shops και η Express Holidays αλλάζουν τα δεδομένα στο ταξίδι προσφέροντας στους καταναλωτές ένα<...> καινοτόμο προϊόν, το Travel Therapy, που συνδυάζει ταξίδια σε μοναδικούς προορισμούς και αγορές στα Hellenic Duty Free Shops του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Όσοι επισκεφθούν σήμερα ένα από τα 15 καταστήματα του δικτύου καταστημάτων της Express Holidays, μπορούν να επιλέξουν έναν από τους Travel Therapy προορισμούς και να λάβουν Κουπόνι Αγορών ίσης αξίας με την αξία του ταξιδιού τους. Την ημέρα της αναχώρησής τους ανταλλάσουν το Κουπόνι Αγορών με προϊόντα της αρεσκείας τους από τα Hellenic Duty Free Shops, χωρίς να πληρώσουν.

Το Travel Therapy ταξιδεύει στο Κάιρο, την Τυνήσια, το Ντουμπάι, την Κύπρο, την Κωνσταντινούπολη και την Πράγα και οι αγορές υλοποιούνται στα Hellenic Duty Free Shops –του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών– που επιλέγει ο ενδιαφερόμενος. Το Travel Therapy περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, πρωινό, 1 εκδρομή-ξενάγηση, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, χάρτες, ενημερωτικό υλικό, ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και Φ.Π.Α, πάντα με την πιστοποίηση ποιότητας του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Express Holidays, καθώς και Κουπόνι Αγορών ίσης αξίας με την αξία του προορισμού.

Στα Hellenic Duty Free Shops οι ταξιδιώτες θα βρουν μεγάλους εμπορικούς οίκους, όπως Burberry, Bvlgari, Folli Follie, D&G, Dior, Hermes, L’oreal, Lancome, Missoni, Armani Jeans, Trussardi, Kenzo, Tissot, Mastiha Shop, Swarovski Shiseido κ.ά. και σε προνομιακές τιμές. Ο κ. >b.Γιώργος Βελέντζας, γενικός διευθυντής των Hellenic Duty Free Shops, δήλωσε: “Eίμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε στη θέση, μέσω της συνεργασίας με την Express Holidays, να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και συμφέρουσα ταξιδιωτική πρόταση στο καταναλωτικό κοινό. Την αντιλαμβανόμαστε ως μια πραγματικά πρωτοπόρα ενέργεια που το κοινό θα την αναγνωρίσει ως ευκαιρία και θα την αγκαλιάσει”.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Express Holidays κ. Γεώργιος Δασκαλάκης, δήλωσε σχετικά: “Νιώθω περήφανος που δύο περίπου χρόνια μετά την εξαγορά των ταξιδιωτικών γραφείων της CARREFOUR και τη δημιουργία του μεγαλύτερου και ταχύτερα αναπτυσσόμενου δικτύου παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα προχωράμε στο επόμενο βήμα που είναι εκμετάλλευση συνεργειών με μεγάλους επιχειρηματικούς Ομίλους, όπως τα ΚΑΕ, σχεδιάζοντας και οργανώνοντας καινοτόμα προϊόντα για την ελληνική και διεθνή αγορά. Έχοντας πάντα σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση και την προσφορά μοναδικών προνομίων στους πελάτες μας σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε έξυπνες, πρωτοπόρες και συμφέρουσες λύσεις που θα προτρέπουν τον κόσμο να ταξιδέψει”.

Το Travel Therapy αναμένεται να αυξήσει τις πωλήσεις των δύο εταιρειών, καθώς και την εμπιστοσύνη και προτίμηση των πελατών τους. Για τον Όμιλο Καταστημάτων Αφορολόγητων Ειδών τα μεγέθη εξαμήνου έδειξαν ότι η εταιρεία ανταπεξέρχεται στην πτώση της τουριστικής κίνησης. Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Express Holidays αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε Ελλάδα, Κύπρο & Βαλκάνια. Σήμερα λειτουργεί σε 15 σημεία κυρίως εντός των υπερμάρκετ Carrefour Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας και σύντομα θα εγκαινιάσει και τα νέα του καταστήματα σε Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης, Λεμεσό (Κύπρος), Λευκωσία (Κύπρος), Sofia (Bulgaria), Podgoritsa (Montenegro). Πιστοποιημένος με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO9001:2000 προσφέρει αποκλειστικά προνόμια, μοναδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και παράλληλα με προνομιακούς τρόπους αποπληρωμής σε άτοκες δόσεις και αντίστοιχα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024