Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ Θεσσαλονίκη προβάλεται στο ρουμανικό κοινό
Fam Trips

Η Θεσσαλονίκη προβάλεται στο ρουμανικό κοινό

Το Prima TV, ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια της Ρουμανίας, και η εκπομπή Life & Style με την Maria Andrei προτείνουν Θεσσαλονίκη.

Τα γυρίσματα της εκπομπής με στόχο την προβολή της Θεσσαλονίκης στη Ρουμανία που οργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ Ρουμανίας, πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη στα μέσα Σεπτεμβρίου και πολύ σύντομα θα προβληθεί το σχετικό επεισόδιο στο Prima TV.

H παρουσιάστρια κ. Maria Andrei περιηγήθηκε στις αγορές της πόλης, έμαθε να ανοίγει φύλλο μπουγάτσας, ξεναγήθηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ απόλαυσε και τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Η ίδια δηλώνει πλέον ενθουσιασμένη με την Θεσσαλονίκη.

H αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου δήλωσε: “Η σωστή στόχευση, η κατάλληλη στρατηγική και η συνέπεια στην επικοινωνία του προορισμού στις αγορές στόχους είναι αυτή που έχει καταστήσει τη Θεσσαλονίκη έναν σύγχρονο city break προορισμό. Η Ρουμανία είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μίας αγοράς όπου οι στρατηγικές μας έχουν φέρει αποτελέσματα.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023