Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΟ Ελ Γκρέκο “καλωσορίζει” τους επισκέπτες στο Φόδελε
Προορισμός

Ο Ελ Γκρέκο “καλωσορίζει” τους επισκέπτες στο Φόδελε

Fodele
Fodele

Η επιλογή στην είσοδο του οικισμού, επελέγη ώστε η μορφή του Ελ Γκρέκο μια από τις πρώτες εικόνες που θα βλέπει ο επισκέπτης.

Μια μεγάλη τοιχογραφία του Ελ Γκρέκο δια χειρός του καλλιτέχνη Αλέξανδρου Ραπτάκη, δωρεά της οικογένειας Γιαννικάκη, καλωσορίζει πλέον τους επισκέπτες του Φόδελε.

Fodele

Πρόκειται για μια καλλιτεχνική παρέμβαση που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μαλεβιζίου, που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 7 έως 9 Σεπτεμβρίου, Φεστιβάλ στο οποίο το Fodele Beach & Water Park Holiday Resort ήταν Μέγας Χορηγός. Η επιλογή του σημείου, στην είσοδο του γραφικού οικισμού του Φόδελε, επελέγη με σκοπό να είναι η μορφή του Ελ Γκρέκο μια από τις πρώτες εικόνες που θα βλέπει κάθε επισκέπτης. Σαν να τον “περιμένει” και να τον “καλωσορίζει” δηλαδή αυτή η τόσο εμβληματική, όσο και σπουδαία προσωπικότητα.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι ο καλλιτέχνης Αλέξανδρος Ραπτάκης που ζωγράφισε την τοιχογραφία, έχει φιλοτεχνήσει του – μεταξύ άλλων – και την τοιχογραφία του Νίκου Καζατζάκη στην πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023