Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΙδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους τους ελληνικούς προορισμούς από το Ισραήλ στην IMTM 2012
International Meditearrean Tourism Market 2012

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους τους ελληνικούς προορισμούς από το Ισραήλ στην IMTM 2012

Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερο της Ελλάδας και της Κύπρου από τους Ισραηλινούς επισκέπτες της έκθεσης IMTM 2012, στο Τελ Αβίβ.

Η International Meditearrean Tourism Market (IMTM) πραγματοποιείται στις 14 και 15 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Τελ Αβίβ. Σε αυτήν συμμετέχουν εκθέτες που αντιπροσωπεύουν σχεδόν κάθε πτυχή της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ – εισερχόμενου, εσωτερικού και εξερχόμενου τουρισμού, μαζί με σημαντικό αριθμό εκθετών από το εξωτερικό. Η έκθεση πλαισιώνεται από επαγγελματικά σεμινάρια, workshops και συνεντεύξεις Τύπου. Στη IMTM επίσης παρακολουθούν και ομάδες τουριστικών πρακτόρων από το εξωτερικό, στα πλαίσιο περιηγήσεων στο Ισραήλ υπό τη διοργάνωση του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του traveldailynews, το περίπτερο της Ελλάδας και της Κύπρου είχε αυξημένο ενδιαφέρον από τον κόσμο που επισκέφθηκε την έκθεση. Το απρόοπτο βέβαια ήταν ότι… δεν υπήρχε στημένο περίπτερο μέχρι σήμερα, καθώς η κατασκευή άργησε να φτάσει από την Ελλάδα, λόγω κάποιου πρoβλήματος στο τελωνείο.

Άδειο από επισκέπτες παρέμεινε το τουρκικό περίπτερο, λόγω των τεταμένων σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσέλκυσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα Ιωάννινα, λόγω της εβραϊκής ιστορίας και κληρονομιάς της πόλης, όσο και λόγω των Ζαγοροχωρίων, που αγαπούν ιδιαίτερα οι Ισραηλινοί.

“Οι Ισραηλινοί ενδιαφέρθηκαν για όλες οι περιοχές της Ελλάδος, ακόμα και για την Αθήνα, παρόλα τα τελευταία προβλήματα”, αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Δούκας από το ταξιδιωτικό γραφείο Ducas Travel Collection. “Μας ρωτούσαν βέβαια τι γίνεται στην Ελλάδα και πως είναι η κατάσταση, αλλα καθώς έχουν περάσει τόσα οι Ισραηλινοί, δεν τους πτοεί τίποτε…”.

Ο κ. Δούκας προβλέπει ότι θα υπάρχει σημαντική αύξηση Ισραηλινών επισκεπτών στους νομούς Ιωαννίνων και Μαγνησίας. “Η νέα πτήση της Οlympic Air για Τελ Αβίβ από τις αρχές Μαρτίου και με ανταπόκρινση στο εσωτερικό δίκτυό της στην Ελλάδα, θα βοηθήσει περισσότερους επισκέπτες να επισκεφθούν περισσότερα μέρη, όλον το χρόνο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024