Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεχίζεται το πρόγραμμα περιήγησης στα Χανιά από τον Δήμο Χανίων
Οι ξεναγήσεις γίνονται με ελεύθερη συμμετοχή όλες τις Κυριακές του Μαρτίου

Συνεχίζεται το πρόγραμμα περιήγησης στα Χανιά από τον Δήμο Χανίων

Συνεχίζεται το πιλοτικό πρόγραμμα περιήγησης στην πόλη των Χανίων, "Γνωρίζω & Σέβομαι την πόλη μου", σε συνεργασία με τους ξεναγούς των Χανίων.

Ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με τους ξεναγούς των Χανίων, συνεχίζει το πρότυπο πιλοτικό πρόγραμμα “Γνωρίζω & Σέβομαι την πόλη μου: Ταξίδι στην Ιστορία, στα Σοκάκια, τις Μνήμες και τα Χρώματα της πόλης των Χανίων”, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους κατοίκους -αλλά και στους επισκέπτες- της πόλης των Χανίων να τη γνωρίσουν.

Μέσα από την περιήγηση στα μνημεία και τον αρχαιολογικό πλούτο της πόλης, τους δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν τον πολιτιστικό της πλούτο με τη βοήθεια έμπειρων και εξειδικευμένων ξεναγών.

Οι ξεναγήσεις γίνονται με ελεύθερη συμμετοχή όλες τις Κυριακές του Μαρτίου 2012 – με εξαίρεση την Κυριακή της 25ης Μαρτίου, με σημείο συγκέντρωσης / αφετηρία την Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και ώρα έναρξης της περιήγησης 11 το πρωί, (σε περίπτωση βροχόπτωσης το σημείο συνάντησης καθώς και ξενάγησης ορίζεται, το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, στην οδό Χάληδων).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024