Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣΥΡΙΖΑ: Όχι στη διαδικασία "ακρωτηριασμού" των αποζημιώσεων των απολυμένων της ΟΑ
Δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παν. Λαφαζάνη

ΣΥΡΙΖΑ: Όχι στη διαδικασία "ακρωτηριασμού" των αποζημιώσεων των απολυμένων της ΟΑ

Οι απολυμένοι της ΟΑ προσκαλούνται, με αμφίβολα νομικά δεδομένα, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο "κούρεμα" των αποζημιώσεων τους, υποστηρίζει ο κ. Π. Λαφαζάνης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στο θέμα των αποζημιώσεων των απολυμένων της Ολυμπιακής Αεροπορίας, δήλωσε:

“Δύο χρόνια μετά την πλήρη διάλυση, ρευστοποίηση και ιδιωτικοποίηση του εθνικού αερομεταφορέα, η εξαπάτηση, ο εκβιασμός, τα προκλητικά ψεύδη και οι διαβεβαιώσεις προς τους απολυμένους της Ο.Α. κορυφώνονται.

Αφού έλαβαν αντί αποζημίωσης ειδικά ομόλογα του Ελληνικού Δημόσιου, τα οποία λήγουν τον Ιούνιο του 2012, αντιμετωπίζονται ως ‘προνομιούχοι μεγαλοεπενδυτές’ και προσκαλούνται, με αμφίβολα νομικά δεδομένα, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο ‘κούρεμα’ των αποζημιώσεων τους!

Αφού υπήρξε γραπτή διαβεβαίωση, προς τον Τύπο, του αρμόδιου υπουργείου, κατόπιν, ερώτησής μου στη Βουλή για εξαίρεση των απολυμένων και άλλων ειδικών κατηγοριών από την αφαίμαξη των αποζημιώσεων, οι απολυμένοι υφίστανται για ακόμα μια φορά μια προκλητική, εκβιαστική μεταχείριση.

Καλούμε την κυβέρνηση, εδώ και τώρα, να σταματήσει σήμερα, τον άδικο και βάρβαρο ακρωτηριασμό των αποζημιώσεων των απολυμένων της Ο.Α”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024