Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠροτεραιότητα οι βελτιώσεις στην ακτοπλοΐα του Βορείου Αιγαίου

Προτεραιότητα οι βελτιώσεις στην ακτοπλοΐα του Βορείου Αιγαίου

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Χρήστου Παπουτσή στην Ικαρία, ανακοινώθηκε ότι η βελτίωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων αλλά και των γύρω νησιών αποτελεί προτεραιότητα […]

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Χρήστου Παπουτσή στην Ικαρία, ανακοινώθηκε ότι η βελτίωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της<...> Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων αλλά και των γύρω νησιών αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης, και του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας.

Ο υπουργός τόνισε ότι όλες οι υποχρεώσεις που απορρέουν από τις άδειες σκοπιμότητας θα εκτελεσθούν για τα λιμάνια της Ικαρίας, θα καταβληθούν προσπάθειες για την αύξηση των συνδέσεων με τη Σάμο και θα ενισχυθεί ο λιμενικός σταθμός Ικαρίας με προσωπικό.

Τέλος ο κ. Παπουτσής ζήτησε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου και το Λιμενικό Ταμείο να επισπεύσουν την πρόοδο των έργων στα λιμάνια της Ικαρίας γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος απώλειας κοινοτικών κονδυλίων που προορίζονται για την ολοκλήρωση των λιμενικών υποδομών του νησιού, λόγω των καθυστερήσεων που παρατηρούνται.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024