Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠ. Bαρδινογιάννης – K. Aγγελόπουλος μπήκαν στο χορό των διεκδικητών της Ολυμπιακής

Π. Bαρδινογιάννης – K. Aγγελόπουλος μπήκαν στο χορό των διεκδικητών της Ολυμπιακής

Ενώ σήμερα αναμένεται η κίνηση του υπουργείου Μεταφορών και επικοινωνιών για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Axon, δύο μεγάλα ονόματα ήρθαν να προστεθούν στο παζλ των ενδιαφερομένων για την […]

Ενώ σήμερα αναμένεται η κίνηση του υπουργείου Μεταφορών και επικοινωνιών για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Axon<...>, δύο μεγάλα ονόματα ήρθαν να προστεθούν στο παζλ των ενδιαφερομένων για την Ολυμπιακή Αεροπορία<.>.

Οι Π. Bαρδινογιάννης και K. Aγγελόπουλος φαίνονται να δήλωσαν τη συμμετοχή τους στην αυστραλιανή κοινοπραξία Integrated Airline Solutions (IAS). Η κίνηση αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα που θα παίξουν σοβαρό ρόλο στην πορεία των διαπραγματεύσεων, χωρίς να αποκλείεται και η απάντηση της Axon με μεγαλύτερο τίμημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η CSFB παραδίδει στην κυβέρνηση σήμερα το πόρισμά της και, εάν το αποδεxθούν οι αρμόδιοι υπουργοί, ο σύμβουλος θα πρέπει να προxωρήσει σε επιμέρους διαπραγματεύσεις, με καταληκτική ημερομηνία την 9η Oκτωβρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024