Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣτη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Formula Azzura το μονοθέσιο της Superfast Ferries

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Formula Azzura το μονοθέσιο της Superfast Ferries

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει πλέον τον Στέφανο Καμιτσάκη από την κορυφή της βαθμολογίας στη Formula Azzurra μετά την ολοκλήρωση του 4ου γύρου του πρωταθλήματος στο Mugello. Ο οδηγός του μονοθέσιου […]

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει πλέον τον Στέφανο Καμιτσάκη από την κορυφή της βαθμολογίας στη Formula Azzurra μετά την ολοκλήρωση του 4ου γύρου<...> του πρωταθλήματος στο Mugello.

Ο οδηγός του μονοθέσιου που χορηγεί η Superfast Ferries βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρόκληση της απαιτητικής πίστας των 5,2 χιλιομέτρων στο Mugello, στην καρδιά της Τοσκάνης. Στον 1ο αγώνα ο Καμιτσάκης έκανε εκπληκτική εκκίνηση κερδίζοντας δυο θέσεις. Ο 2ος αγώνας ξεκίνησε ακόμη καλύτερα για το μονοθέσιο της Superfast Ferries, όμως το στήσιμο του αυτοκινήτου δεν ήταν όσο καλό χρειαζόταν για να αντιμετωπίσει ο Καμιτσάκης τους αντιπάλους του, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 6η θέση της κατάταξης μέχρι την πτώση της καρό σημαίας. Παρ’ όλα αυτά, αγωνίστηκε και κατάφερε να κρατηθεί μπροστά από το μεγάλο του αντίπαλο και πρωτοπόρο στη βαθμολογία Edoardo Liberati κατακτώντας τη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Ο επόμενος γύρος του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένος για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στην πίστα του Βαράνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024