Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Βόρεια Ευρώπη μπαίνει στο πρόγραμμα της Carnival Cruise Lines από το 2008

Η Βόρεια Ευρώπη μπαίνει στο πρόγραμμα της Carnival Cruise Lines από το 2008

Από τον Ιούλιο του 2008 η Carnival Cruise Lines ξεκινάει νέο πρόγραμμα δρομολογίων στη Βόρεια Ευρώπη με το νέο 113.000 τόννων Carnival Splendor που αντιπροσωπεύει μια νέα κατηγορία πλοίων με […]

Από τον Ιούλιο του 2008 η Carnival Cruise Lines ξεκινάει νέο πρόγραμμα δρομολογίων στη Βόρεια Ευρώπη με το νέο 113.000 τόννων Carnival Splendor που αντιπροσωπεύει μια νέα κατηγορία πλοίων με «68 καμπίνες σπα» που βρίσκονται<...> στο 10ο και 11ο κατάστρωμα γύρω από ένα πολυτελές κέντρο υγείας και φόρμας 7.000 τ.μ. ένα από τα μεγαλύτερα στη θάλασσα με πισίνα θαλασσοθεραπείας.

Αυτή η 12ήμερη κρουαζιέρα στην Βόρεια Ευρώπη θα λειτουργήσει από τις 13 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου και θα προσφέρει στους ταξιδιώτες της μια ποικιλία εκδρομών στα διάφορα λιμάνια με επισκέψεις σε ιστορικές πόλεις πολλών αιώνων στη Δανία, Γερμανία, Φινλανδία. Ρωσία, Εσθονία και Ολλανδία.

Με την λήξη του προγράμματος Βορείου Ευρώπης στις 11 Σεπτεμβρίου το Carnival Splendor θα κάνει μια 12 ήμερη κρουαζιέρα Λονδίνο – Ρώμη για να συνεχίσει το 12 ήμερο Μεσογειακό πρόγραμμα μαζi με το Carnival Freedom.

«Οι επιβάτες διαπιστώνουν οτι η κρουαζιέρα είναι ο καλύτερος τρόπος να δει κάποιος την Ευρώπη καθώς προσφέρει την ευκαιρία και την εμπειρία να ανακαλύψει και να εξερευνήσει πολλαπλούς προορισμούς ενώ απολαμβάνει τις ανέσεις ενός πλωτού ξενοδοχείου», είπε ο Bob Dickinson, πρόεδρος και Δ.Σ. της Carnival. «Το Carnival Splendor αντιπροσωπεύει μια νεα κατηγορία ‘Fun Ship’ που προσφέρει καινοτομίες ευκολιών και άνεσης για την εγκαινιαστική περίοδο, όπου συγκεντρώσαμε συναρπαστικούς πολιτισμούς, ιστορία και αρχιτεκτονική που κάνουν την Ευρώπη ένα φανταστικό προορισμό για επισκέψεις μετά το πέρας της κρουαζιέρας» πρόσθεσε.

Ο κ. Dickinson ανέφερε επίσης ότι με το πρόγραμμα all inclusive – περιλαμβάνει τα πάντα – και την ποικιλία των διαδρομών η κρουαζιέρα με ‘Fun Ship’ καθίσταται ήδη ένας πολύ προσιτός τρόπος να δει κάποιος την Ευρώπη και η ισοτιμία δολαρίου- ευρώ δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024