Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΜεσογειακές κρουαζιέρες εγκαινιάζει στον Πειραιά το Carnival Freedom

Μεσογειακές κρουαζιέρες εγκαινιάζει στον Πειραιά το Carnival Freedom

Για δεύτερη χρονιά, κατέπλευσε στον Πειραιά στις 17 Μαΐου το Carnival Freedom της Carnival Cruise Lines, της μεγαλύτερης εταιρίας κρουαζιερών στον κόσμο, στα πλαίσια της πρώτης του φετινής κρουαζιέρας Ανατολικής […]

Για δεύτερη χρονιά, κατέπλευσε στον Πειραιά στις 17 Μαΐου το Carnival Freedom της Carnival Cruise Lines, της μεγαλύτερης εταιρίας κρουαζιερών στον κόσμο, στα πλαίσια της πρώτης του φετινής κρουαζιέρας Ανατολικής Μεσογείου<...>και τα ελληνικά νησιά. Με την ευκαιρία της παρουσίας του Carnival Freedom στον Πειραιά η Carnival Cruise Lines οργάνωσε μέσω της εταιρίας Amphitrion που την αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, μια επίσκεψη του πλοίου για δημοσιογράφους και εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων.

Το Carnival Freedom 110.000 τόνων και 14 καταστρωμάτων είναι απο τα πιο καινούρια πλοία της εταιρίας, διαθέτει 1.487 καμπίνες για 2.974 επιβάτες, ενω έχει πλήρωμα 1.150 ατόμων.

Απο τις 10 Μαΐου, το πλοίο βρίσκεται στην περιοχή μας και πραγματοποιεί <>12ήμερες κρουαζιέρες σε ανατολική και δυτική Μεσόγειο έως τις 25 Οκτωβρίου 2008, συνδυάζοντας δύο φανταστικά δρομολόγια, που περιλαμβάνουν Ελλάδα και Τουρκία, καθώς και μια επιλογή θεαματικών Ευρωπαϊκών λιμανιών.

Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες να γνωρίσουν τους διάφορους πολιτισμούς, την ιστορία και την κουζίνα των προορισμών, έχοντας μια φανταστική επιλογή δρομολογίων, αλλα και να γνωρίσουν την συνεχιζόμενη εξέλιξη των ‘Fun Ship’ πλοίων διασκέδασης ως μοναδική εμπειρία διακοπών.

Συναρπαστική 12ήμερη «Μεγάλη Μεσογειακή»

Η 12ήμερη «Μεγάλη Μεσογειακή» κρουαζιέρα επισκέπτεται επτά λιμάνια: Νάπολι Ιταλίας, Ντουμπρόβνικ Κροατία, Βενετία, Μεσσίνα και Σικελία Ιταλία, Βαρκελώνη Ισπανία, Κάννες Γαλλία και Λιβόρνο Ιταλία.

Μεσογειακή Ελλάδα & Τουρκία

Η 12ήμερη Μεσογειακή & Ελληνικά Νησιά κρουαζιέρα περιλαμβάνει οκτώ λιμάνια: Νάπολι, Ιταλίας Μαρμαρίς, Σμύρνη και Κωνσταντινούπολη, γραφικό διάπλου των Δαρδανελλίων, Πειραιά, Κατάκολο, Λιβόρνο Ιταλίας καθώς και μια διανυκτέρευση στη Ρώμη (Civitavecchia).

Με την υπογραφή «Fun Ship»

To Carnival Freedom θα προσφέρει τη μεγάλη επιλογή των προϊόντων της με την υπογραφή «Fun Ship»: 22 αίθουσες και μπάρ, περίπου 4.000 τ.μ. spa, διάδρομο jogging, ίντερνετ καφέ, τέσσερεις πισίνες – μια με νεροτσουλήθρα 70 μέτρων. Ενα γυάλινο εννεαόροφο αίθριο που προσφέρει άνετη πρόσβαση στις διάφορες περιοχές του πλοίου. Δυνατότητα οκτώ γευμάτων ημερησίως, με επιλογή γευμάτων στο διπλό διόροφο κυρίως εστιατόριο με ανεξάντλητα μενού και κατάλογο κρασιών, δυνατότητα 1.400 θέσεων για γεύμα δίπλα στην πισίνα, 24ωρη πιτσαρία και ενα «σούπερ κλαμπ» εστιατόριο με κράτηση που προσφέρει ειδικά στέϊκ και αλλες γκουρμέ γεύσεις. Προτάσεις και επιλογές με υπογραφή Γάλλου σέφ. Το Carnival Freedom περιλαμβάνει ενα πρόγραμμα γκόλφ, αίθουσα συνεδριάσεων 370 τ.μ., εμπορικό κέντρο αφορολόγητων και ειδικά προγράμματα για παιδιά. Απο τις 1.487 καμπίνες του πλοίου οι 900 έχουν θέα στη θάλασσα, εκ των οποίων οι 540 διαθέτουν προσωπικό μπαλκόνι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024