Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΟι μεγαλύτερες εταιρίες κρουαζιέρων σχηματίζουν συμμαχία marketing

Οι μεγαλύτερες εταιρίες κρουαζιέρων σχηματίζουν συμμαχία marketing

Έξι από τις μεγαλύτερες εταιρίες που οργανώνουν κρουαζιέρες υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας marketing. Συγκεκριμένα οι Carnival Cruise Lines, Seabourn Cruise Line, Cunard Line, Holland America Line, Windstar Cruises και Costa Cruises […]

Έξι από τις μεγαλύτερες εταιρίες που οργανώνουν κρουαζιέρες υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας marketing<...>. Συγκεκριμένα οι Carnival Cruise Lines, Seabourn Cruise Line, Cunard Line, Holland America Line, Windstar Cruises και Costa Cruises πρόκειται να συνεργασθούν στενότερα και να μοιρασθούν το κομμάτι της ασφαλείας και της εκπαίδευσης, ενώ σε επίπεδο λειτουργικό θα συνεχίσουν ανεξάρτητα. Το σχήμα παρουσιάστηκε στην έκθεση World Travel Market και ονομάζεται World's Leading Cruise Lines, (WLCL<.>).

Ο αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της Carnival κ. Hans Rood ανακοίνωσε: "Οι εταιρίες έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν ποιότητα. Με την συμμαχία θα δουλεύουμε μαζί για να προσφέρουμε ασφάλεια σύμφωνα με τους αυστηρότερους κανόνες."

Στα πλαίσια της WLCL θα προσφέρεται ένα ειδικό πρόγραμμα που λέγεται Vacation Interchange Privileges. Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα, οι πελάτες θα έχουν μια έκπτωση όταν θα ξανακάνουν κράτηση με μια εταιρία της συμμαχίας και θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται όλα τα πλοία των εταιριών-μελών.

Η συμμαχία θα εκπαιδεύσει τουριστικούς πράκτορες στις πωλήσεις των κρουαζιέρων και όλες οι εταιρίες-μέλη θα εμφανίζονται στις επαγγελματικές εκθέσεις από κοινού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024