Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΠρωτοπορία της Radisson Seven Seas στον τομέα των κρουαζιέρων

Πρωτοπορία της Radisson Seven Seas στον τομέα των κρουαζιέρων

Τον Μάρτιο του 2001 πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο πλοίο της Radisson Seven Seas (RSSC), το Radisson Seven Seas Mariner. Το πλοίο έχει χωρητικότητα 700 ατόμων, τα οποία διαμένουν στις […]

Τον Μάρτιο του 2001 πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο πλοίο της Radisson Seven Seas<.> (RSSC<.>), το<...> Radisson Seven Seas Mariner. Το πλοίο έχει χωρητικότητα 700 ατόμων, τα οποία διαμένουν στις πολυτελείς σουίτες που όλες έχουν θέα στον ωκεανό.

Το Seven Seas Mariner αλλά και το Seven Seas Navigator, που ξεκίνησε να κάνει δρομολόγια τον Σεπτέμβρη του 1999, προσφέρουν από τις πολυτελείς σουίτες τους, μια μοναδική θέα στην θάλασσα. Το Mariner εκτός από τις υπόλοιπες σουίτες προσφέρει και δύο πολύ μεγάλες σουίτες, με ιδιωτικούς εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

O αντιπρόεδρος των πωλήσεων και του marketing, κ. Mike Baker, σχολιάζει: «το πλοίο Navigator ήταν μια καινοτομία για τις κρουαζιέρες, ενώ το Mariner ήρθε να κλείσει τον κύκλο που άνοιξε το Navigator.»

Οι κρουαζιέρες με το Mariner θα έχουν διάρκεια από πέντε έως δεκαοκτώ νύχτες και οι επιβάτες θα επισκέπτονται πολλά μέρη, μεταξύ των οποίων οι Βερμούδες, η Καραϊβική, ο Παναμάς, η Costa Rica κλπ.

Ο κ. Curtis Nelson, πρόεδρος της Carlson Hospitality Worldwide, της οποίας θυγατρική είναι η RSSC, δήλωσε: «Με κάθε νέο πλοίο που έβγαζε η Radisson Seven Seas Cruise, γινόταν και ένα νέο βήμα προόδου. Με το
Mariner ελπίζουμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες των πελατών μας, για ευχάριστες και άνετες κρουαζιέρες».

«Το 50% των φιλοξενούμενων στο Navigator, παραδέχτηκαν ότι ο μόνος και ο κυριότερος παράγοντας που τους έκανε να επιλέξουν το συγκεκριμένο πλοίο για τις κρουαζιέρες τους ήταν οι σουίτες με την καταπληκτική τους θέα στον ωκεανό» δήλωσε ο κ. Baker και πρόσθεσε ότι «η διαμονή στις σουίτες αυτές που πλέον προσφέρεται σε όλους, είναι κάτι εντελώς καινούριο, μιας και πάντα συνηθιζόταν οι σουίτες να απευθύνονται σε πελάτες υψηλής οικονομικής στάθμης. Εκτός όμως από την θέα που είναι πανοραμική, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πολυτελή μπάνια και τις πολύ μεγάλες ντουλάπες, όπως και πολλές ακόμα ανέσεις. Στην ουσία έχουμε δημιουργήσει ένα καινούριο, ξεχωριστό είδος κρουαζιέρας».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024