Τελευταία νέα

Νέο πλοίο για την Radisson

Η εταιρία κρουαζιέρων Radisson Seven Seas Cruises (RSSC), πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία με τα ναυπηγεία T. Mariotti στη Γένοβα της Ιταλίας, για την κατασκευή του δεύτερου κρουαζιερόπλοιου με σουίτες-κουκέτες. Το πλοίο, […]

Η εταιρία κρουαζιέρων Radisson Seven Seas<.> Cruises (RSSC<.>), πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία με τα ναυπηγεία T. Mariotti στη Γένοβα της Ιταλίας<...>, για την κατασκευή του δεύτερου κρουαζιερόπλοιου με σουίτες-κουκέτες.

Το πλοίο, του οποίου η κατασκευή θα φθάσει τα 140 εκατ. λίρες Αγγλίας, θα λέγεται Voyager, και θα μπορεί να φιλοξενήσει 700 άτομα στις πολυτελείς σουίτες του που θα έχουν όλες μπαλκόνι, 'συναγωνιζόμενο' το πρώτο πλοίο της RSSC, το Μariner, το οποίο αποτελείται από τον ίδιο αριθμό σουιτών με θέα στον ωκεανό. Το Mariner θα κάνει το παρθενικό του ταξίδι τον Μάρτιο του 2001.

Το Voyager θα αρχίζει τα δρομολόγια του τον Μάρτιο του 2003, και θα διαθέτει τον ίδιο αριθμό και την ίδια ποικιλία εστιατορίων και δημόσιων χώρων με το Mariner. Eπίσης, μέσα στο πλοίο θα υπάρχει το εστιατόριο Signatures, το οποίο θα διευθύνεται από το Cordon Bleu του Παρισιού. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα μειώνεται ο θόρυβος από τον ήχο των μηχανών, πράγμα που θα γίνεται και στο Mariner.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024