Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΠαρουσίαση του κρουζιερόπλοιου Queen Elizabeth της Cunard στο Ηράκλειο Κρήτης
Κρουαζιέρα

Παρουσίαση του κρουζιερόπλοιου Queen Elizabeth της Cunard στο Ηράκλειο Κρήτης

Στο λιμάνι του Ηρακλείου διοργανώθηκε εκδήλωση παρουσίασης του πλοίου 'Queen Elizabeth' της εταιρείας Cunard, για πρώτη φορά στην Κρήτη, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επισκεφτούν το πλοίο, να δουν τους χώρους του.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του κρουαζιερόπλοιου “Queen Elizabeth” στο λιμάνι του Ηρακλείου, διοργανώθηκε εκδήλωση παρουσίασης του πλοίου, για πρώτη φορά στην Κρήτη, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επισκεφτούν το πλοίο, να δουν τους χώρους του και να βιώσουν τη “βασιλική” του ατμόσφαιρα.

Αρχικά οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στους χώρους του πλοίου και εν συνεχεία, ακολούθησε γεύμα σε ένα από τα κομψά εστιατόριά του, το “Brittania”, και το μενού περιλάμβανε γκουρμέ γεύσεις βραβευμένες σε διεθνές επίπεδο.

To “Queen Elizabeth” είναι το νεότερο πλοίο του στόλου της Cunard και διαθέτει όλα όσα θα επιθυμούσε ένας ταξιδιώτης από ένα κρουαζιερόπλοιο. Στις 10 Ιανουαρίου 2014 ξεκινά την κρουαζιέρα “Γύρος του Κόσμου” που θα διαρκέσει 118 μέρες και εν συνεχεία από τον Ιούνιο 2014 θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Μεσόγειο, τρεις εκ των οποίων θα είναι 7 ήμερες με επιβίβαση και αποβίβαση στον Πειραιά, στις 4 Ιουλίου 2014, 8 Αυγούστου 2014 και 12 Σεπτεμβρίου 2014.

Στην Ελλάδα αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας είναι ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion, ο οποίος παράλληλα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Princess Cruises και επιλεγμένος συνεργάτης της Carnival. Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion ξεκίνησε την λειτουργία του το 1973 και σήμερα είναι ο μεγαλύτερος αμιγώς ελληνικός ταξιδιωτικός και τουριστικός οργανισμός που διατηρεί γραφεία στην Ελλάδα (Αθήνα, Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Μύκονο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Ηράκλειο Κρήτης) και στο εξωτερικό (Ουάσιγκτον – ΗΠΑ, Τόκιο και Οσάκα – Ιαπωνία και Πεκίνο και Σαγκάη – Κίνα), στόλο ιδιόκτητων οχημάτων, καθώς επίσης ενός ιδιόκτητου yacht.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023