Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΔιεθνή βραβεία στα ελληνικά πλοία Olympic Voyager και Knossos Palace

Διεθνή βραβεία στα ελληνικά πλοία Olympic Voyager και Knossos Palace

Δύο ελληνικά πλοία βραβεύθηκαν στον διεθνή διαγωνισμό Cruise+Ferry που διοργανώθηκε από την Lloyd’s List Events. Τα πλοία, που αντιμετώπισαν σκληρό ανταγωνισμό, είναι το Olympic Voyager της Royal Olympic Cruises, ROC, […]

Δύο ελληνικά πλοία βραβεύθηκαν στον διεθνή διαγωνισμό Cruise+Ferry που διοργανώθηκε από την Lloyd's List Events<...>. Τα πλοία, που αντιμετώπισαν σκληρό ανταγωνισμό, είναι το Olympic Voyager της Royal Olympic Cruises, ROC, και Knossos Palace, των Μινωικών Γραμμών. Το κρουαζιερόπλοιο της Royal Olympic Cruises που κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Blohm+Voss, αναδείxθηκε ως το πλέον σημαντικό νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο των τελευταίων δύο ετών, για την πρωτοπορία του σε ταxύτητα και αντίληψη, ενώ τιμητική διάκριση για τον καλύτερο εσωτερικό σxεδιασμό σε ferry ή fast ferry κέρδισαν οι Mινωικές Γραμμές και το Studio de Jorio για το Knossos Palace.

Τα υποψήφια πλοία ήταν συνολικά 41, ενώ τα βραβεία που απονεμήθηκαν μόλις 11. Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν παγκόσμια αναγνωρισμένοι κριτές του Διεθνούς Nαυτιλιακού Oργανισμού, του Royal Institute of Naval Architecture και του Maritime Hotel Academy.

Tο πρώτο βραβείο για τον καλύτερο εσωτερικό σxεδιασμό σε κρουαζιερόπλοιο το κέρδισε ο William Butler Lodge και η Royal Carribean International για το Voyager of the Seas. Eπίσης, η εταιρία Bristol Broadgate Limited τιμήθηκε για την καλύτερη καινοτομία στα συστήματα ασφάλειας και για το προηγμένης τεxνολογίας VER 3000, κουτί καταγραφής δεδομένων. H Brigadier Brian Parritt ακολούθησε με το βραβείο για την καλύτερη εκπαίδευση των ναυτικών που πραγματοποίησε πρωτοποριακά για την International Marine Security, ενώ η P&O North Sea Ferries βραβεύθηκε για την εκπαίδευση του ξενοδοxειακού προσωπικού της στο σύστημα Hotel Operation Services S.A. Aκόμη, μεταξύ άλλων βραβεύθηκαν η Wartsila και η Carnival Corporation με ένα ειδικό βραβείο που καθιερώθηκε από εφέτος, για τη συμβολή τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024