Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΤο Minoan Lines Bonus Club συμπλήρωσε 175.000 μέλη
Τα μέλη του Minoan Lines Bonus Club επωφελούνται από εκπτώσεις στα εισιτήρια

Το Minoan Lines Bonus Club συμπλήρωσε 175.000 μέλη

Το πρόγραμμα Minoan Lines Bonus Club "έκλεισε" 7 χρόνια λειτουργίας, παρέχοντας ιδιαίτερα οφέλη στους πιστούς επιβάτες των Μινωϊκών Γραμμών.

Συμπληρώνοντας 7 χρόνια λειτουργίας του, το πρόγραμμα  “Μinoan Lines Bonus Club” των Μινωικών Γραμμών έφτασε τα 175.000 μέλη, αποδεικνύοντας την απήχησή του στο επιβατικό κοινό τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Η επιβάτης κα Ζαχαρένια Ανδρεαδάκη είναι το τυχερό μέλος της “οικογένειας” του “Minoan Lines Bonus Club” με αριθμό εγγραφής 175.000 και οι Μινωϊκές Γραμμές, επιβραβεύοντας την αφοσίωσή της, αποφάσισαν την αναβάθμιση της κάρτας της σε Χρυσή, παρέχοντας της προνόμια και προσφορές. Παράλληλα, η τυχερή επιβάτιδα θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα ταξίδι για δύο άτομα σε καμπίνα Lux και ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου με τα πλοία της εταιρείας, στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο.

Οι επιβάτες της εταιρείας μπορούν εύκολα και γρήγορα να γίνουν μέλη του “Minoan Lines Bonus Club”. Αρκεί να επισκεφτούν την ιστοσελίδα minoan.gr, να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους 100 πόντους. Η εγγραφή είναι δωρεάν και τα μέλη συγκεντρώνουν πόντους από το πρώτο τους ταξίδι, με αναλογία 1 ευρώ = 1 πόντος. Τα μέλη επιβραβεύονται και επωφελούνται από εκπτώσεις στα εισιτήρια, στις αγορές από τα καταστήματα και στις καταναλώσεις στα εστιατόρια και τα μπαρ των πλοίων.

Το πρόγραμμα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα, λειτουργικά και ευέλικτα που υπάρχουν, με πρωταρχικό στόχο να παρέχει ιδιαίτερα οφέλη στους πιστούς επιβάτες των Μινωϊκών Γραμμών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024