Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΈρευνα του Stiftung Warentest για τις αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους
Ξεχωρίζουν Ryanair, easyJet και Germanwings

Έρευνα του Stiftung Warentest για τις αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους

Μόνο τρεις αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη κέρδισαν τον τίτλο του αερομεταφορέα χαμηλού κόστους σε έρευνα που πραγματοποίησε το ίδρυμα Stiftung Warentest και δημοσιεύεται στην τρέχουσα έκδοσητης εφημερίδας “test”. Συγκρίνοντας 11 […]

Μόνο τρεις αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη κέρδισαν τον τίτλο του αερομεταφορέα χαμηλού κόστους σε έρευνα που πραγματοποίησε το ίδρυμα Stiftung Warentest και δημοσιεύεται στην τρέχουσα έκδοση<...>της εφημερίδας “test”. Συγκρίνοντας 11 αεροπορικές εταιρίες, σε επίπεδο τιμών, η έρευνα κατέδειξε πως μόνο 3 – η Ryanair, η easyJet και η Germanwings – δικαιούνται τον τίτλο “αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους”.

Οι αναλυτές του Stiftung Warentest διερεύνησαν τη μέση τιμή για τους προορισμούς Βερολίνο, Λονδίνο, Μαδρίτη, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Παρίσι και Ρώμη για τέσσερις μήνες, από το Φεβρουάριο έως το Μάιο 2007. Κατέγραψαν τις τιμές για ταξίδια μετ’ επιστροφής από τα γερμανικά αεροδρόμια, τέσσερις, τρεις και δύο μήνες, τριάντα μέρες και δέκα μέρες πριν από την αναχώρηση.

O κ. Τhomas Winkelmann, εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου της Germanwings δήλωσε: “Μας ευχαριστεί ιδιαιτέρως το αποτέλεσμα της έρευνας. Αυτό δείχνει ότι με αυτά που προσφέρουμε στην ευρωπαϊκή αγορά βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Το αναγνωρισμένο και αξιόπιστο ίδρυμα ερευνών Stiftung Warentest το αποδεικνύει: η Germanwings συνδυάζει επιτυχώς πολύ καλές τιμές και ποιότητα προϊόντος».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024