Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕνισχύουν την online εξαργύρωση μιλίων οι εταιρίες Air France και KLM

Ενισχύουν την online εξαργύρωση μιλίων οι εταιρίες Air France και KLM

Με επιτυχία λανσάρισαν την λύση Amadeus Award Calendar οι αεροπορικές εταιρίες Air France και KLM, καθιστώντας πιο άνετη την εξαργύρωση μιλίων για τους τακτικούς πελάτες τους μέσω των ιστοσελίδων τους, […]

Με επιτυχία λανσάρισαν την λύση Amadeus Award Calendar οι αεροπορικές εταιρίες Air France και KLM, καθιστώντας πιο άνετη την εξαργύρωση μιλίων για τους τακτικούς πελάτες τους μέσω των ιστοσελίδων τους, όπως<...>ανακοίνωσε η εταιρία τεχνολογικών λύσεων για την τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία, Amadeus. Το Amadeus Award Calendar είναι μέρος της λύσης Amadeus e-Service, ενός πλήρους πακέτου υποστήριξης e-commerce, σχεδιασμένο ειδικά για την ενίσχυση της πελατειακής πίστης των αεροπορικών εταιριών, την μείωση του κόστους και την αύξηση του yield.

Μέσω της λειτουργίας του award calendar, οι συχνοί ταξιδιώτες των Air France και KLM μπορούν να προσδιορίσουν εύκολα τις πτήσεις και τις ημερομηνίες, στις οποίες μπορούν να εξαργυρώσουν τα μίλια που έχουν συγκεντρώσει. Σε περίπτωση που η επιλεγόμενη ημερομηνία δεν είναι διαθέσιμη, εμφανίζεται ένα ημερολόγιο δύο μηνών, στο οποίο προβάλλονται οι εναλλακτικές επιλογές. Επιπρόσθετα, εμφανίζεται πρόγραμμα των προσεχών μηνών για τις άλλες αεροπορικές εταιρίες – μέλη της συμμαχίας SkyTeam, απ’ όπου οι συχνοί ταξιδιώτες του «Flying Blue» μπορούν να επωφεληθούν με εξαργύρωση των θέσεων τους σε πτήσεις των συνεργατών της SkyTeam.

Σύμφωνα με τον κ. Jean-Michel Mathieu, Διευθυντή του τμήματος e-Business της Air France: “Διευκολύνουμε τις διαδικασίες περισσότερο από ποτέ για τους συχνούς ταξιδιώτες μας, έτσι ώστε να μπορούν να διαχειριστούν ολόκληρο το ταξίδι τους online και το γεγονός ότι τους επιτρέπεται να εξαργυρώνουν πόντους μέσω της ιστοσελίδας μας αποτελεί μια σημαντική βελτίωση της συνολικής εμπειρίας. Το Amadeus Award Calendar έχει αυξήσει τον αριθμό των online κρατήσεων με εξαργύρωση μιλίων, γεγονός που οδήγησε στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών καθώς και σε αύξηση της αποτελεσματικότητας. Η στενή συνεργασία με την Amadeus μας επέτρεψε να ενσωματώσουμε και να λανσάρουμε την λύση έγκαιρα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές μας, σε βαθμό που ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες μας”.

Με την αύξηση του αριθμού των online κρατήσεων μέσω εξαργύρωσης μιλίων, η Air France και η KLM βελτιώνουν σημαντικά την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών τους. Σύμφωνα με τον κ. Philippe Der Arslanian, Διευθυντή του τμήματος Airline Direct Channel της Amadeus: ”Το online περιβάλλον γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό και η εξασφάλιση της αφοσίωσης των τακτικών ταξιδιωτών, οι οποίοι απαιτούν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο online όσο και offline, είναι δέουσας σημασίας για τον τομέα μας. Το Amadeus Award Calendar απομακρύνει τις συγχύσεις που έχουν συνδεθεί ιστορικά με την εξαργύρωση μιλίων, μέσω της παροχής ενός απλού και διάφανου περιβάλλοντος”.

Η Air France είναι μέλος ενός αριθμού αεροπορικών εταιριών που προσφέρουν στους επιβάτες τα προνόμια και την άνεση του Amadeus e-Travel Suite. Αυτή τη στιγμή, περισσότερες από 70 από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες στον κόσμο χρησιμοποιούν το Amadeus e-Travel Suite για να λειτουργήσουν πάνω από 250 ιστοσελίδες σε πάνω από 80 αγορές. Το Amadeus e-Travel Suite έχουν υιοθετήσει εταιρίες όπως οι Air Canada, British Midlands, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, KLM, Qantas και Singapore Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024