Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΓεγονός η νέα ιστοσελίδα του TravelWay

Γεγονός η νέα ιστοσελίδα του TravelWay

Στον ανανεωμένο δικτυακό τόπο του ταξιδιωτικού οργανισμού TravelWay (http://www.travelway.gr), που υλοποιήθηκε από την εξειδικευμένη στον τουρισμόεταιρία Travel Media Applications μπορεί κανείς να βρει όλες αυτές τις απαραίτητες πληροφορίες για την […]

Στον ανανεωμένο δικτυακό τόπο του ταξιδιωτικού οργανισμού TravelWay (http://www.travelway.gr), που υλοποιήθηκε από την εξειδικευμένη στον τουρισμό<...>εταιρία Travel Media Applications μπορεί κανείς να βρει όλες αυτές τις απαραίτητες πληροφορίες για την οργάνωση μικρών ή μεγαλυτέρων αποδράσεων και κρουαζιέρων.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός, μέσα από τη νέα του παρουσία στο Διαδίκτυο αποσκοπεί στην αναλυτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων του και των προσφερομένων υπηρεσιών και πακέτων και την περαιτέρω διάδοση αυτών.

Η ιστοσελίδα εμπλουτίζεται συνεχώς με οργανωμένα και μεμονωμένα προγράμματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο, και ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να ενημερωθεί για όλες τις τελευταίες προσφορές και να αποστείλει φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για οποιαδήποτε υπηρεσία.

Η νέα ιστοσελίδα έχει αλλάξει εμφάνιση, έχει εμπλουτιστεί με καινούργιο υλικό και είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά και Αγγλικά.

Η πλοήγηση είναι πολύ απλή από ένα κεντρικό μενού θεματικών ενοτήτων. Υπάρχει επίσης δυνατότητα αναζήτησης βάση προορισμού ή πλοίου, εάν η αναζήτηση αφορά κρουαζιέρες κάνοντας ευκολότερη την αναζήτηση σε όσους γνωρίζουν ακριβώς τι ζητάνε.

Ανάμεσα σε άλλα υπάρχουν πληροφορίες για:

  • τις προσφερόμενες υπηρεσίες,
  • αποκλειστικές συνεργασίες,
  • τους τρόπους επικοινωνίας.


Τέλος, ο επισκέπτης μπορεί να εγγραφεί αφήνοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση του, έτσι ώστε μέσω της Ιστοσελίδας να λαμβάνει περιοδικά τα νέα της εταιρίας.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024