Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΌλγα Κεφαλογιάννη: Επίσκεψη στην Ύδρα και στο εκλογικό κέντρο του Δημάρχου
Τουριστική πολιτική

Όλγα Κεφαλογιάννη: Επίσκεψη στην Ύδρα και στο εκλογικό κέντρο του Δημάρχου

Την Ύδρα επισκέφθηκε η υπουργός Τουρισμού κ Όλγα Κεφαλογιάννη.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο η υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη εγκαινίασε την έκθεση «Βασίλης Θεοχαράκης – Γλαυκή Θάλασσα» στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο, στο νησί της Ύδρας.
“Στη θεματική αυτή έκθεση παρουσιάστηκαν περισσότερες από τριάντα αντιπροσωπευτικές ελαιογραφίες και υδατογραφίες, όπως ακριβώς τις αποτύπωσε η άκρως ερευνητική ματιά του ζωγράφου, ικανή να αποτυπώνει την κάθε στιγμή με πάσα λεπτομέρεια. Η θάλασσα, που αποτέλεσε το κύριο θέμα της έκθεσης, σηματοδοτεί για τον Θεοχαράκη την ύψιστη αξία της Τέχνης του, ωστόσο το μυστήριο και η γοητεία της αποδόθηκαν με την προσωπική του οπτική και γραφή, γι’ αυτό άλλωστε και ξεχώρισαν. Μία προσωπική σφραγίδα πάνω στο γαλάζιο της θάλασσας, στην απεραντοσύνη του υγρού στοιχείου και στην καθηλωτική φωτεινότητα του ήλιου.
Μία άκρως εντυπωσιακή έκθεση- υπόδειγμα πως, όταν ο πολιτισμός συνδέεται με τον τουρισμό, το αποτέλεσμα είναι άψογο και αντικατοπτρίζει πλήρως τον στόχο του Υπουργείου Τουρισμού για την πλέον βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.”, τόνισε η υπουργός στην ομιλία της.
Τέλος, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ. Κουκουδάκη κατά την επίσκεψη της υπουργού στο εκλογικό του κέντρο τόνισε ότι  “Αποτέλεσε μεγάλη τιμή για το Συνδυασμό μας η αποψινή επίσκεψη της υπουργού τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη στο εκλογικό μας κέντρο! Το εκλαμβάνουμε και ως μια επιβράβευση της σημαντικής δουλειάς που έχει γίνει για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Ύδρας μας! Όλοι μαζί μπορούμε ακόμα περισσότερα για την Ύδρα μας!”
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024