Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΠαράδοση – Παραλαβή στο υπουργείο Τουρισμού
Πολιτική

Παράδοση – Παραλαβή στο υπουργείο Τουρισμού

Οι δηλώσεις της υπηρεσιακής υπουργού Τουρισμού, Ιωάννας Δρέττα.

Ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Μαΐου στο υπουργείο Τουρισμού κατά την οποία ο κ. Βασίλης Κικίλιας παρέδωσε «τα ηνία» στην υπηρεσιακή υπουργό Τουρισμού κ. Ιωάννα Δρέττα.

Στη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής η κ. Δρέττα δήλωσε: «Κύριε υπουργέ, αγαπητέ Βασίλη, κυρία υφυπουργέ, αγαπητή Σοφία (Ζαχαράκη).

Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια, νιώθω μεγάλη χαρά, τιμή και συγκίνηση, που γυρίζω εκεί απ’ όπου ξεκίνησε η πορεία μου στον τουρισμό.

Ο Ελληνικός τουρισμός που στηρίζει ουσιαστικά την ελληνική οικονομία και κοινωνία , τα τελευταία 10 χρόνια, διαταράχτηκε τα χρόνια του covid, στάθηκε όμως στα πόδια του και βρίσκεται σήμερα στην κορυφή του ενδιαφέροντος της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.

Αντιμετωπίζει προκλήσεις, έχει όμως και πολλές ευκαιρίες, ώστε την επόμενη ημέρα να στηρίζει ακόμη πιο δυναμικά την κοινωνία, την εθνική οικονομία και τις τοπικές οικονομίες στους προορισμούς. Για αυτό απαιτείται πολλή δουλειά από την Κεντρική Κυβέρνηση, Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Ιδιωτικό Τομέα.

Ο δικός μου ρόλος είναι να συντελέσω σε μια ομαλή μετάβαση από την προηγούμενη στην επόμενη Κυβέρνηση».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024