Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΣύνδεσμος Ελληνικού Οίνου: Εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο – Πρόεδρος για δεύτερη θητεία ο Γ. Βογιατζής
Φορείς

Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου: Εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο – Πρόεδρος για δεύτερη θητεία ο Γ. Βογιατζής

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε από τις εκλογές της 11ης Μαΐου.

Την ετήσια τακτική, εκλογική αυτή τη φορά, Γενική του Συνέλευση πραγματοποίησε διαδικτυακά ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου την Πέμπτη 11 Μαΐου όπου παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα των δύο τελευταίων ετών.

Σημαντική απόφαση της Γενική Συνέλευσης, ήταν η ανακήρυξη του κ. Γιώργου Σκούρα ως επίτιμο πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε από τις εκλογές της 11ης Μαΐου στη Γενική Συνέλευση είναι το εξής:

  • Πρόεδρος: Βογιατζής Γιάννης
  • Αντιπρόεδροι: Τριανταφυλλοπούλου Μαίρη, Τσιλιλής Κώστας
  • Γενικός Γραμματέας: Μπουτάρης Στέλλιος
  • Έφορος: Σπανός Αριστείδης
  • Μέλη: Αλεξάκης Απόστολος, Γαρυπίδης Κων/νος, Ζαχαρίας Νίκος, Κεχρής Στυλιανός, Λαζαρίδη Φεντερίκα, Σπυροπούλου Κωνσταντίνα, Τσέλεπος Άρης, Χατζημιχάλης Λεωνίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΟ αποτελείται από δεκατρία μέλη, τα επτά μέλη εκλεγμένα από την Επικράτεια και έξι μέλη τα οποία το κάθε ένα ορίζεται και αντιπροσωπεύει κάθε μία από τις έξι Περιφερειακές Οργανώσεις της χώρας.

Ο Δρ. Γιάννης Βογιατζής  που εξελέγη ομόφωνα για δεύτερη θητεία πρόεδρος του Δ.Σ. δήλωσε: «Το νεοεκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου ανοίγει μια νέα σελίδα του ιστορικού συλλογικού οργάνου της Ελληνικής Οινοποιίας ως το πρώτο με την καινούργια του καταστατική δομή.

Συνδυάζει σοβαρά πλεονεκτήματα όπως η συμμετοχή νέων συναδέλφων, η ισορροπία των ¨μεγάλων – μικρών¨, η γεωγραφική διασπορά, τα οποία μαζί με την ενισχυμένη συμμετοχή των περιφερειακών οργανώσεων στον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου, μας γεμίζουν αισιοδοξία για την διετή θητεία που ανοίγεται μπροστά μας».

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023