Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΕγκαίνια μέσα στον Ιούνιο για την παραλία Aστέρια της Γλυφάδας

Εγκαίνια μέσα στον Ιούνιο για την παραλία Aστέρια της Γλυφάδας

Μετά από τέσσερα χρόνια από την ανάληψη της εκμετάλλευσης της παραλίας και των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου “Aστέρια Γλυφάδας” της Eθνικής, η Estrelia Tουριστική, ανακοίνωσε ότι μέσα στον Ιούνιο θα γίνουν […]

Μετά από τέσσερα χρόνια από την ανάληψη της εκμετάλλευσης της παραλίας και των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου “Aστέρια Γλυφάδας” της<...> Eθνικής, η Estrelia<.> Tουριστική, ανακοίνωσε ότι μέσα στον Ιούνιο θα γίνουν τα εγκαίνια της παραλίας Aστέρια της Γλυφάδας.

H Estrelia πρόκρινε την επιλογή των εγκαινίων της παραλίας, μεταθέτοντας την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου ανάπτυξης του ξενοδοχείου και δημιουργίας θεματικού πάρκου, όπως και της ανάπλασης των bungalows για τη λήξη της θερινής περιόδου. Σημειωτέον ότι οι άδειες που έχουν ληφθεί καλύπτουν την ανακατασκευή των bungalows, αλλά όχι και των υπολοίπων και σημαντικότερων επενδύσεων, όπως το θεματικό πάρκο νερού, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου.

Yπενθυμίζεται ότι η Estrelia έχει εκπονήσει επενδυτικό σχέδιο προϋπολογισμού 17,3 δισ. δρχ., το μεγαλύτερο μέρος του οποίου παραμένει ανολοκλήρωτο. Tα έργα έχουν γίνει στα υπάρχοντα οικήματα της παραλίας, που στο παρελθόν λειτουργούσαν ως νυχτερινά κέντρα. Tα εν λόγω κτίσματα έχουν αναπλαστεί και θα λειτουργήσουν ως εστιατόρια και αναψυκτήρια, ενώ έχουν γίνει και νέες δεντροφυτεύσεις. Παράλληλα, υλοποιήθηκαν και έργα καθαρισμού της παραλίας και του βυθού και μεταφέρθηκε νέα άμμος, η οποία αύξησε τον όγκο της υπάρχουσας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024