Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΤουριστική ΥποδομήΣτη μεγαλύτερη έκθεση Ακίνητης Περιουσίας συμμετείχε η ΕΤΑ Α.Ε.

Στη μεγαλύτερη έκθεση Ακίνητης Περιουσίας συμμετείχε η ΕΤΑ Α.Ε.

Στη Διεθνή Έκθεση Ακινήτων και Real Estate MIPIM 2001, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως στον τομέα της Ακίνητης Περιουσίας, συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά, η εταιρία “Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.”, με δικό […]

Στη Διεθνή Έκθεση Ακινήτων και Real Estate MIPIM 2001, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως στον τομέα της Ακίνητης Περιουσίας, συμμετείχε<...> φέτος για πρώτη φορά, η εταιρία "Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.", με δικό της περίπτερο και info kiosk.

Η συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες, στη Γαλλία, από 14 έως 17 Μαρτίου, έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς το κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι ο τομέας των τουριστικών υποδομών και της ανάπτυξης ξενοδοχειακών θερέτρων, τομέας που αποτελεί το βασικό αντικείμενο και στόχο της δραστηριότητας που αναπτύσσει η <Κ>ΕΤΑ<.> Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια της MIPIM 2001 οργανώθηκε ειδική παρουσίαση της Εταιρίας από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου κ. Στέφανο Χατζόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Αναστάσιο Χωμενίδη.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα έργα τουριστικών υποδομών και στα νέα τουριστικά προϊόντα που σχετίζονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και που αφορούν στην παραλιακή ζώνη της Αττικής αλλά και στην Περιφέρεια.

Στα έργα αυτά περιλαμβάνονται: Ανάπτυξη θεματικών πάρκων
Πάρκο θαλάσσιας τεχνολογίας και επιστήμης
Ανάπλαση και αναβάθμιση των ακτών
Προώθηση ψυχαγωγικού τουρισμού
Δημιουργία ολοκληρωμένων τουριστικών συγκροτημάτων
Ανάπτυξη ιαματικών τουριστικών εγκαταστάσεων (υδροπόλεις)
Ο κ. Χωμενίδης κάλεσε τους θεσμικούς και τους εξειδικευμένους επενδυτές να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, επισημαίνοντας το ευνοϊκό επενδυτικό κλίμα της χώρας και τις θεσμικές διευκολύνσεις εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν επιμέρους επαφές και συζητήσεις με στελέχη μεγάλων τραπεζικών και επιχειρηματικών ομίλων, δόθηκαν πληροφορίες και υλικό σε πληθώρα ενδιαφερομένων που επισκέφθηκαν το περίπτερο της Εταιρίας και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το επίσημο site της ΕΤΑ Α.Ε.

Η συμμετοχή της ΕΤΑ Α.Ε., η δραστηριότητά της καθώς και η συνεργασία της με τον όμιλο Fuji Bank, ως χρηματοοικονομικό σύμβουλο, αποτέλεσαν και ένα από τα κεντρικά θέματα του ειδικού εντύπου που εκδόθηκε για την έκθεση και το οποίο διανεμήθηκε σε όλους τους εκθέτες, αλλά και σε χιλιάδες αποδέκτες στη διεθνή αγορά real estate.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024