Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑίτηση για διατήρηση της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνα – Αλεξάνδρεια από την ΟΑ
Τη διατήρηση της αεροπορικής σύνδεσης με την Αθήνα ζητά ο πατριάρχης Αλεξάνδρειας

Αίτηση για διατήρηση της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνα – Αλεξάνδρεια από την ΟΑ

Την παράκληση όλου του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού και ιδιαίτερα των παροίκων που ζουν στην Αλεξάνδρεια, μετέφερε ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής κ. Θεόδωρος για τη διατήρηση της αεροπορικής σύνδεσης […]

Την παράκληση όλου του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού και ιδιαίτερα των παροίκων που ζουν στην Αλεξάνδρεια, μετέφερε ο Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας<...> της Αφρικής κ. Θεόδωρος για τη διατήρηση της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνα – Αλεξάνδρεια, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο.

`Οπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι Ολυμπιακές Αερογραμμές αναμένεται να διακόψουν την εν λόγω γραμμή από τις 19 Ιουλίου, η οποία πάντως λειτουργεί εδώ και χρόνια με αρκετά καλή πληρότητα, γεγονός που θεωρείται πλήγμα και για τους Αλεξανδρινούς παροίκους, οι οποίοι θα αναγκάζονται να μεταβαίνουν πλέον στο Κάιρο για να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Στην τηλεφωνική του επικοινωνία που είχε τις περασμένες μέρες με τον κ. Βγενόπουλο, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας επεσήμανε την τεράστια σημασία που έχει η πόλη της Αλεξάνδρειας τόσο γιατί αποτελεί την έδρα του δευτερόθρονου Πατριαρχείου όσο και την έδρα της ιστορικότερης ελληνικής παροικίας στο εξωτερικό, με πολλές επισκέψεις τουριστών καθ’όλη την διάρκεια του έτους, γεγονός που κρατούσε σε αρκετά υψηλή πληρότητα τις αεροπορικές πτήσεις της Ολυμπιακής για την Αλεξάνδρεια. Από την πλευρά του, ο κ. Βγενόπουλος υποσχέθηκε να επανεξετάσει το ζήτημα, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που θα έχει ο αερομεταφορέας στο πλαίσιο του μελλοντικού προγράμματος της εταιρείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Olympic Air, “η αιγυπτιακή αγορά παραμένει στρατηγικής σημασίας για την Olympic Air και η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να αξιολογεί την πιθανή επανενεργοποίηση του δρομολογίου στο προσεχές μέλλον”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023
23/11/2023
22/11/2023
21/11/2023