Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑντιπετοφοβικά σεμινάρια και φέτος από την Austrian Airlines

Αντιπετοφοβικά σεμινάρια και φέτος από την Austrian Airlines

Αντιπετοφοβικά σεμινάρια έχει προγραμματίσει και για φέτος η αεροπορική εταιρία Austrian Airlines, προκειμένου να βοηθήσειόσους υποφέρουν από `πετοφοβία` (ένας στους τρεις επιβάτες), τη στιγμή που όλο και περισσότερα άτομα χρησιμοποιούν […]

Αντιπετοφοβικά σεμινάρια έχει προγραμματίσει και για φέτος η αεροπορική εταιρία Austrian Airlines, προκειμένου να βοηθήσει<...>όσους υποφέρουν από `πετοφοβία` (ένας στους τρεις επιβάτες), τη στιγμή που όλο και περισσότερα άτομα χρησιμοποιούν το αεροπλάνο σαν το πιο γρήγορο και αποδεδειγμένα ασφαλέστερο μεταφορικό μέσο.

Πιο συγκεκριμένα, τα αντιπετοφοβικά σεμινάρια της Austrian Airlines θα διεξαχθούν στις 21 – 23 Οκτωβρίου και 18 – 20 Νοεμβρίου 2005 με την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Να σημειωθεί ότι τα σεμινάρια διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα.

Ο συγγραφέας του βιβλίου `Η χαρά να πετάς`, κ. Βίκτωρ Τσίγκλερ, που ήταν μέχρι και πρόσφατα Γενικός Διευθυντής της Austrian Airlines Ελλάδος και που ίδρυσε τα αντιπετοφοβικά σεμινάρια της Austrian Airlines πριν περίπου 20 χρόνια στην Βιέννη, θα έρθει στην Αθήνα ειδικά για το σεμινάριο, διάρκειας τριών ημερών, που θα λάβει χώρα κοντά στα γραφεία της Austrian Airlines στην Γλυφάδα αλλά και στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών `Ελευθέριος Βενιζέλος`, όπου προγραμματίζεται και η επίσκεψη σε διάφορους χώρους του. Ακολουθεί το ταξίδι στη Βιέννη συνοδεία του κ. Βίκτωρ Τσίγκλερ, προκειμένου να καταστεί δυνατή η έμπρακτη εφαρμογή των όσων μαθεύτηκαν.

Ο συγγραφέας μέσα στο βιβλίο εκθέτει πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σε ένα αεροπλάνο και τους μερικές φορές εκφοβιστικούς θορύβους που συνοδεύουν τη λειτουργία του και ανοίγει δρόμους που, μέσα από συστηματικές σωματικές και πνευματικές ασκήσεις οδηγούν αποτελεσματικά στην υπέρβαση του φόβου, στην κατάργηση του ή ακόμη και στην αποφυγή του πριν ακόμη καλά – καλά μας κυριεύσει. Είναι φυσικές μέθοδοι, που οδηγούν κατευθείαν στο στόχο, καθώς και στη διαμόρφωση μιας πιο θετικής αντιμετώπισης της ζωής γενικότερα.

Το κλείσιμο της πόρτας του αεροπλάνου από τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, η απογείωση και η προσγείωση στο πιλοτήριο του αεροσκάφους, αλλά και το ευχάριστο πρόγραμμα για την παραμονή τους στη Βιέννη συμβάλλουν στη μετατροπή πετοφοβικών σε χαλαρούς επιβάτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024