Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςBest of Barbados: Προωθητική ενέργεια για την προσέλκυση τουριστών από την Ευρώπη

Best of Barbados: Προωθητική ενέργεια για την προσέλκυση τουριστών από την Ευρώπη

Ο οργανισμός τουρισμού των νησιών Μπαρπέιντος για πρώτη φορά ανακοίνωσε συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια με στόχο την προσέλκυση τουριστών από την Ευρώπη, την “Best of Barbados”. Τα πακέτα “Βest of Barbados” […]

Ο οργανισμός τουρισμού των νησιών Μπαρπέιντος για πρώτη φορά ανακοίνωσε συγκεκριμένη προωθητική<...> ενέργεια με στόχο την προσέλκυση τουριστών από την Ευρώπη, την “Best of Barbados”.

Τα πακέτα “Βest of Barbados” προσφέρουν καταπληκτικές εκπτώσεις σε όλους όσους ταξιδεύουν στο νησί από την Ευρώπη, την περίοδο μεταξύ Οκτωβρίου 2002 και Δεκεμβρίου 2003.

Για όσους μένουν επτά νύχτες και πάνω, θα επωφελούνται:

  • Την πρώτη νύχτα δωρεάν
  • Ως και 200 ευρώ το άτομο έκπτωση
  • 15% έκπτωση σε επιλεγμένα σώου και δραστηριότητες
  • μία επιπλέον ημέρα σε ενοικίαση αυτοκινήτου πάνω από τέσσερις ημέρες

Στα ήδη έτοιμα επταήμερα πακέτα που προσφέρει το ταξιδιωτικό γραφείο Hydra Travel για την ελληνική αγορά και τους έλληνες τουριστικούς πράκτορες, η μία νύχτα δωρεάν είναι υπολογισμένη. Οι επιπλέον εκπτώσεις πού προσφέρει η προσφορά, υπολογίζονται όταν γίνεται η κράτηση.

Το νησί Μπαρπέιντος είναι περιτριγυρισμένο από παραλίες πού εκτείνονται σε 70 μίλια ψιλής λευκής άμμου με υφή πούδρας, όπου κυριαρχεί καυτός ήλιος για 3000 ώρες τον χρόνο. Το τοπίο περιλαμβάνει τα καταγάλανα, πεντακάθαρα, ζεστά και ήρεμα νερά της Καραϊβικής και τους θεόρατους φοίνικες που το στολίζουν. Το κλίμα τους πλησιάζει το τέλειο αφού καθ` όλη την διάρκεια του χρόνου η θερμοκρασία είναι μεταξύ 27 και 29 βαθμών Κελσίου, ενώ βρέχει αρκετά, όσο χρειάζεται δηλαδή για να διατηρεί το νησί καταπράσινο.

Το νησί προσφέρεται για ένα ρομαντικό μήνα του μέλιτος, διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο. Τα Μπαρπέιντος έχουν φήμη για την οργάνωση στην διαμονή, με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Το τουριστικό τους προϊόν συμπεριλαμβάνει περιπέτεια και δράση, εξερεύνηση της εξοχής και του εσωτερικό του νησιού με ένα 4Χ4, καταδύσεις στον βυθό από ένα αληθινό υποβρύχιο, ημέρες ιστιοπλοΐας γύρω από το νησί σε πολυτελές καταμαράν, ακόμα και κρουαζιέρα – πάρτυ με ένα πειρατικό σκαρί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024