Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΗ Αίγυπτος αποκλείει εντελώς την τρομοκρατική ενέργεια

Η Αίγυπτος αποκλείει εντελώς την τρομοκρατική ενέργεια

Η Αίγυπτος αποκλείει εντελώς το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας στην συντριβή του αιγυπτιακού επιβατικού αεροπλάνου, στις 3 Ιανουαρίου, στα ανοικτά του Σαρμ ελ-Σέιχ, δήλωσε ο Αχμεντ Σαφίκ, υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας της […]

Η Αίγυπτος αποκλείει εντελώς το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας στην συντριβή του αιγυπτιακού επιβατικού αεροπλάνου, στις 3 Ιανουαρίου, στα<...> ανοικτά του Σαρμ ελ-Σέιχ, δήλωσε ο Αχμεντ Σαφίκ, υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου. Ο ίδιος ανέφερε ότι η πτώση του αεροπλάνου της εταιρίας Flash Airlines οφείλεται κατά 100% σε τεχνικό πρόβλημα που ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

Σύμφωνα μάλιστα και με τον πρόεδρο της αεροπορικής εταιρίας Μοχάμεντ Νουρ ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους δεν είχαν καμία σχέση με φονταμεταλιστικές οργανώσεις ούτε έπασχαν από ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό απάντησε ο πρόεδρος της Flash Airlines στις πληροφορίες γαλλικής αστυνομικής πηγής, σύμφωνα με τις οποίες, γάλλοι ερευνητές εξετάζουν το ενδεχόμενο να στρέψουν την έρευνά τους στο αιγυπτιακό πλήρωμα του αεροσκάφους και κυρίως σε ενδεχόμενους δεσμούς του με οργανώσεις φανατικών ισλαμιστών ή στην ύπαρξη πιθανών ψυχολογικών προβλημάτων. “Δεν γνωρίζω τίποτε για μια τέτοια έρευνα. Τους γνώριζα αυτούς τους άνδρες. Δεν ήταν ο τύπος του φονταμενταλιστή. Είχαν φιλελεύθερο στυλ ζωής, ευρωπαϊκό. Τα παιδιά του κυβερνήτη ζουν στις ΗΠΑ ή στην Ευρώπη. Αρχίζουν να κάνουν εικασίες. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Όταν θα έχουν βρει τα μαύρα κουτιά, όλα θα ξεκαθαριστούν. Ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης ήταν ήρεμοι, και φυσιολογικοί άνθρωποι”, είπε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024