Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔεν είναι τρομοκρατική ενέργεια η πτώση του αεροπλάνου στην Αίγυπτο αποκαλύπτουν τα `μαύρα κουτιά`

Δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια η πτώση του αεροπλάνου στην Αίγυπτο αποκαλύπτουν τα `μαύρα κουτιά`

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ανάλυσης των `μαύρων κουτιών` και τις έρευνες της αιγυπτιακής επιτροπής που ασχολείται με το θέμα αποκαλύπτεται ότι η πτώση του αεροπλάνου της Flash Airlines […]

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ανάλυσης των `μαύρων κουτιών` και τις έρευνες της αιγυπτιακής επιτροπής που ασχολείται με το θέμα<...> αποκαλύπτεται ότι η πτώση του αεροπλάνου της Flash Airlines δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια.

Ο Σακέρ Κιλάντα πρόεδρος της αιγυπτιακής επιτροπής που διεξάγει έρευνες δήλως ότι “Αρχικά έχουμε να πούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας”. Όμως οι συνομιλίες, διαρκείας 30 λεπτών, που περιέχονται στο κουτί από το θάλαμο διακυβέρνησης, δεν είναι καθαρές και από την αρχική ανάλυσή τους δεν προκύπτει με σαφήνεια τι συνέβη στο Boeing 737, με τους 148 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων 133 γάλλων τουριστών, που σκοτώθηκαν κατά την συντριβή του στην Ερυθρά Θάλασσα, στις 3 Ιανουαρίου. Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Κιλάντα απέκλεισε το ενδεχόμενο να είχε σημειωθεί έκρηξη και τόνισε ότι “αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι δεν υπήρξε τρομοκρατική ενέργεια”. Ο ίδιος είπε ότι η συντριβή ήταν αποτέλεσμα `τεχνικού προβλήματος`, ένας όρος που όπως διευκρίνισε μπορεί να περιέχει λάθος του κυβερνήτη ή μηχανικό πρόβλημα. “Πρόκειται για κλασσικό δυστύχημα. Θα εξετάσουμε τις μηχανές και την συμβολή του ανθρώπινου παράγοντα”, ανέφερε και πρόσθεσε ότι στις έρευνες μετέχουν γάλλοι και αμερικανοί ειδικοί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024