Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΝέα γραφεία στην Σιγκαπούρη εγκαινίασε η Royal Caribbean Cruises

Νέα γραφεία στην Σιγκαπούρη εγκαινίασε η Royal Caribbean Cruises

Την έναρξη λειτουργίας των νέων Κεντρικών Γραφείων της για την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού στη Σιγκαπούρη ανακοίνωσε η Royal Caribbean Cruises. Με επικεφαλής τον κ. Rama Rebbapragada τα […]

Την έναρξη λειτουργίας των νέων Κεντρικών Γραφείων της για την περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού στη Σιγκαπούρη ανακοίνωσε η Royal Caribbean Cruises. Με επικεφαλής τον κ. Rama Rebbapragada τα νέα γραφεία, που<...>βρίσκονται στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου της Σιγκαπούρης, εκτός από πωλήσεις θα έχουν και υποστηρικτικό χαρακτήρα στους αντιπρόσωπους της Royal Caribbean Cruises στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού Ωκεανού, ενώ ταυτόχρονα θα υποστηρίζουν τις προσπάθειες του τομέα μάρκετινγκ για τις θυγατρικές Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Cruises.

«Η εξάπλωσή μας στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού Ωκεανού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παγκόσμιας επιχειρηματικής μας στρατηγικής και έρχεται να ανταποκριθεί στην διαρκώς αυξανόμενη τάξη για κρουαζιέρα στην ευρύτερη περιοχή, τάση η οποία αναμένεται να αυξηθεί έως και 40% έως το 2010» δήλωσε ο κ. Rebbapragada, Διευθύνων Σύμβουλος της RCC σε Ασία και Ειρηνικό Ωκεανό. «Όσον αφόρα στις κρουαζιέρες, την αρχή θα κάνει το Rhapsody of the Seas της Royal Caribbean International, το μεγαλύτερο πλοίο που πλέει σε αυτή την περιοχή η οποία και θα αποτελέσει και τη βάση αναχώρησης του στο τέλος αυτής της χρονιάς» πρόσθεσε.

Πιο αναλυτικά, το Rhapsody of the Seas θα κάνει το ντεμπούτο του στην Σιγκαπούρη στις 10 Δεκεμβρίου και θα πραγματοποιήσει σειρά κρουαζιέρων με σταθμούς σε Μαλαισία και Ταϋλάνδη. Τα δρομολόγια στην Ασία θα συνεχιστούν από το Χόνγκ Κόνγκ, όπου το Rhapsody of the Seas θα φτάσει έγκαιρα για την περίοδο εορτασμού της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους επιβάτες του να επιλέξουν δρομολόγια με προορισμούς στην Ταιβάν, στην Ιαπωνία και στην Σάνυα, στα νησιά Χάιναν. Στη συνέχεια έχοντας ως λιμάνι αναχώρησης την Σανγκάη, το Rhapsody θα επισκεφτεί την Ιαπωνία και την Κορέα.

Το Rhapsody of the Seas με χωρητικότητα 78.491 τόνους και δυνατότητα φιλοξενίας 2.435 επιβατών, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια με αφετηρία τα λιμάνια της Ασίας. Εκτός από τον τοίχο αναρρίχησης, το πλοίο περιλαμβάνει το Centrum, ένα υπαίθριο εμπορικό κέντρο, εξωτερική πισίνα, έξι πισίνες τζακούζι, αίθριο με πισίνα και συρόμενη οροφή, θεματικά μπαρ και σαλόνια, το πρόγραμμα Adventure Ocean Youth, το Shipshape Day Spa και Fitness Center, το Casino Royale, πολυεπίπεδες τραπεζαρίες με παράθυρα που εκτείνονται από το δάπεδο έως την οροφή και βεβαίως το Windjammer Cafe. Το πλοίο διαθέτει συνεδριακό κέντρο με τέσσερις μικρότερες αίθουσες συσκέψεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024