Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΠΟΤ και FITUR φιλοξενούν από κοινού τα Βραβεία του Οργανισμού για το 2013
2013 UNWTO Awards

ΠΟΤ και FITUR φιλοξενούν από κοινού τα Βραβεία του Οργανισμού για το 2013

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τα UNWTO Awards λήγει την 1η Οκτωβρίου 2013. Τα Βραβεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού απονέμονται ανά κατηγορίες και για συγκεκριμένες τουριστικές δράσεις.

Η τελετή των 2013 UNWTO Awards, η ναυαρχίδα των βραβείων για τον τουριστικό κλάδο ανά τον κόσμο, θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά από κοινού από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμoύ και τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Μαδρίτης (FITUR).

Τα βραβεία αναγνωρίζουν και προβάλλουν καινοτόμες τουριστικές πρωτοβουλίες και προσωπικότητες του τουριστικού κλάδου που ασκούν επιρροή.

“Είναι η πρώτη φορά που η FITUR, μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και κορυφαία τουριστική έκθεση, φιλοξενεί από κοινού τα βραβεία. Αυτή η συμφωνία αποδεικνύει την στήριξη της FITUR στην καινοτομία και την αειφορία καθώς και τη δέσμευσή της απέναντι στον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού”, δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Οργανισμού κατά την υπογραφή της συμφωνία με τον Eduardo Cortes, διευθύνοντα σύμβουλο του Ινστιτούτου Εμπορικών Εκθέσεων της Μαδρίτης (IFEMA), του οποίου αποτελεί και βασική έκθεση η FITUR. “Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που τα βραβεία θα φιλοξενηθούν στην Μαδρίτη”, πρόσθεσε.

Ο διευθύνων σύμβουλος της IFEMA, Eduardo Cortes, δήλωσε πως η σημασία της πρωτοβουλίας έγκειται στη δημιουργία “χώρου για περαιτέρω συνεργασία και η συμβολή της FITUR στην αποτελεσματική αντιμετώπιση νέων προκλήσεων. Είναι τιμή για την FITUR να διευρύνει το πλαίσιο συνεργασίας και να έχει κοινούς στόχους με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού. Η FITUR συγκεντρώνει πάνω από 200.000 επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου”.

Η πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για το 2013 Awards UNWTO είναι ανοικτή μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2013. Τα βραβεία UNWTO χορηγούνται σε κατηγορίες για  άτομα και για συγκεκριμένες τουριστικές δραστηριότητες.

Οι δύο κατηγορίες των βραβείων για τους ιδιώτες είναι:

  • The UNWTO Ulysses Prize for Excellence in  the Creation and Dissemination of Knowledge
  • The UNWTO Award for Lifetime Achievement

Τέσσερις  είναι κατηγορίες των βραβείων για συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τον τουρισμό:

  • UNWTO Ulysses Award for Innovation in Public Policy and Governance
  • UNWTO Ulysses Award for Innovation in Enterprises
  • UNWTO Ulysses Award for Innovation in Non-Governmental Organizations
  • UNWTO Ulysses Award for Innovation in Research and Technology

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου 2014 κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης της Μαδρίτης FITUR,ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί το Συμπόσιο Knowledge Network του UNWTO (23 Ιανουαρίου), που θα αναδείξει τις καλύτερες θεωρίες και πρακτικές που παρουσιάστηκαν από τους  βραβευθέντες των διαφόρων κατηγοριών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024