Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης αυξάνει τις διασυνδέσεις με την Κίνα

Το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης αυξάνει τις διασυνδέσεις με την Κίνα

Οι διασυνδέσεις της Σιγκαπούρης με την Κίνα φαίνεται ότι έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα, καθώς από το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης οι επιβάτες θα μπορούν να πετάξουν απευθείας για τις πόλεις Dalian […]

Οι διασυνδέσεις της Σιγκαπούρης με την Κίνα φαίνεται ότι έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα, καθώς από το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης οι επιβάτες<...> θα μπορούν να πετάξουν απευθείας για τις πόλεις Dalian και Ningbo μέσω της αεροπορικής εταιρίας China Southern Airlines.

Η νέα πτήση θα αναχωρεί από την Σιγκαπούρη στις 03.00 κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, θα φτάνει στη πόλη Ningbo στις 07.40 και θα απογειώνεται πάλι για τη πόλη Dalian στις 08.30, στην οποία θα φτάνει στις 10.10.

Μετά τις νέες πρόσθετες πτήσεις, το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης αποκτά τελικά πρόσβαση σε 17 συνολικά πόλεις της Κίνας.

Οι υπόλοιπες 15 πόλεις είναι οι ακόλουθες: Beijing, Chengdu, Chongqing, Fuzhou, Guangzhou, Hangzhou, Jinan, Kunming, Nanchang, Nanjing, Qingdao, Shanghai, Shenyang, Shenzhen και Xiamen, οι οποίες εξυπηρετούνται από 8 επιβατικές αεροπορικές εταιρίες, τις Air China, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Shandong Airlines, Xiamen Airlines, Garuda Indonesia, Singapore Airlines και SilkAir, πραγματοποιώντας συνολικά περισσότερες απο 140 πτήσεις καθημερινά μεταξύ Σιγκαπούρης και Κίνας. Μάλιστα, οι τελευταίες 5 πόλεις, που προστέθηκαν φέτος στο πρόγραμμα είναι οι: Hangzhou, Nanchang, Jinan, Chongqing και Qingdao.

Οι ταξιδιώτες, από την άλλη που κατευθύνονται προς τη Σιγκαπούρη, μπορούν να επιβιβαστούν σε πτήση από τη πόλη Dalian κάθε Κυριακή και Τετάρτη στις 19.00, να είναι στη πόλη Ningbo στις 20.40, και από εκεί να αναχωρούν τελικώς για Σιγκαπούρη στις 21.30, στην οποία θα φτάνουν στις 02.00.

Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι και οι δύο πόλεις, τόσο η Dalian, όσο και η Ningbo διαθέτουν πανέμορφα αξιοθέατα, φοβερά τοπία και έχουν μεγάλη ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά να επιδείξουν στους επισκέπτες τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024