Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων των τουριστικών λεωφορείων

Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων των τουριστικών λεωφορείων

Την αναστολή των προγραμματισμένων για τις 2 Απριλίου απεργιακών κινητοποιήσεων και την πραγματοποίηση νέας πανελλαδικής απεργίας τον Μάϊο αποφάσισαν οι ΠΟΕΤ, ΓΠΟΠ, ΟΤΟΒΕ και ΕΤΛΕ

Την αναστολή των προγραμματισμένων για τις 2 Απριλίου απεργιακών κινητοποιήσεων και την πραγματοποίηση απεργίας διαρκείας πανελλαδικά την <...>Τετάρτη 7 Μαίου 2003 αποφάσισαν οι Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, ΠΟΕΤ, Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Πούλμαν, ΓΠΟΠ, Ομοσπονδία Τουρισμού Βορείου Ελλάδος, ΟΤΟΒΕ, και Ένωση Τουριστικών Λεωφορείων Ελλάδος, ΕΤΛΕ.

Συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Οι Ομοσπονδίες μας με γνώμονα το εθνικό συμφέρον της χώρας λόγω του πολέμου στο Ιράκ και λαμβάνοντας υπόψη την αναστάτωση που θα δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια των εορτών του Καθολικού και Ορθόδοξου Πάσχα με την ακινητοποίηση των τουριστικών λεωφορείων, αποφάσισαν την αναστολή των προγραμματισμένων για τις 2 Απριλίου 2003 απεργιακών κινητοποιήσεων.

Παράλληλα δίδουμε στην Πολιτεία την ευκαιρία, έστω και την ύστατη αυτή ώρα, να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά μας που επανειλημμένα έχουμε καταθέσει με σωρεία επιστολών προς τα υπουργεία Ανάπτυξης, Εθνικής Οικονομίας, Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Ο κλάδος κατέρχεται σε απεργία διαρκείας Πανελλαδικά, την Τετάρτη 7 Μαίου 2003. Η αγωνιστική αυτή κινητοποίηση αποτελεί την απάντησή μας στην πεισματική άρνηση της Πολιτείας να ικανοποιήσει τα αιτήματά μας, παρ΄ όλες τις έγγραφες υποσχέσεις της οι οποίες παρέμειναν χωρίς αντίκρισμα».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024