Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΔιεθνής διαγωνισμός υποβρύχιας φωτογραφίας από τη Ν.Α. Καβάλας
Για την τόνωση του καταδυτικού τουρισμού

Διεθνής διαγωνισμός υποβρύχιας φωτογραφίας από τη Ν.Α. Καβάλας

Οι ελληνικές θάλασσες είναι πλούσιες σε υποβρύχιο φωτογραφικό υλικό και η υποβρύχια φωτογραφία στην Ελλάδα επετράπη νομικά μόλις πριν από λίγα χρόνια, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Κέντρου Υποβρύχιας […]

Οι ελληνικές θάλασσες είναι πλούσιες σε υποβρύχιο φωτογραφικό υλικό και η υποβρύχια φωτογραφία στην Ελλάδα επετράπη νομικά μόλις πριν<...> από λίγα χρόνια, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Κέντρου Υποβρύχιας Φωτογραφίας Έρευνας και Τεχνολογίας, που εδρεύει στην Καβάλα, κ. Ιωάννη Σταματιάδη.

Εκμεταλλευόμενες τη νομοθεσία του 2005, η οποία επιτρέπει κατάδυση αναψυχής σε όλη τη χώρα -με εξαίρεση συγκεκριμένων αρχαιλογικών περιοχών- οι τοπικές αρχές τη βορείου Ελλάδος έχουν ξεκινήσει καμπάνια προώθηση του καταδυτικού τουρισμού.

Η Νομαρχική Αυτοδιοίκηση Καβάλας, της δεύτερης μεγαλύτερης πόής της βορείου Ελλάδος και του μεγαλύτερου λιμανιύ της ανατολικής Μακεδονίας, διοργανώνει τον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό Υποβρύχιας Φωτογραφίας. Οι 4 πρώτοι που θα διακριθούν θα κερδίσουν μία εβδομάδα διακοπών για κατάδυση στο νησί της Θάσου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους τους δύτες από 18 ετών και άνω, οι οποίοι πρέπει να καταθέσουν τρεις συμμετοχές στο Κέντρο έως τις 26 Αυγούστου. Οι φωτογραφίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: “Aνθρωπος και Θάλασσα”, “Μικροφωτογραφία” και “Τοπία στη Θάλασσα”. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 8 Σεπτεμβρίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024