Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕ.Τ.Α. Α.Ε: Αξιοποίηση και των μικρότερων τουριστικών εγκαταστάσεων

Ε.Τ.Α. Α.Ε: Αξιοποίηση και των μικρότερων τουριστικών εγκαταστάσεων

Στη σταδιακή αξιοποίηση και των μικρότερων τουριστικών εγκαταστάσεων και περιουσιακών στοιχείων του χαρτοφυλακίου της, προχωρεί η εταιρία ‘Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.’ (ΕΤΑ), παράλληλα με τις διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί και […]

Στη σταδιακή αξιοποίηση και των μικρότερων τουριστικών εγκαταστάσεων και περιουσιακών στοιχείων του χαρτοφυλακίου της, προχωρεί η εταιρία 'Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε.' (ΕΤΑ<.>), παράλληλα<...> με τις διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί και βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας, με τον χρηματοοικονομικό σύμβουλο Fuji Bank, για τα μεγάλα επενδυτικά έργα, πχ. Μαρίνες και εκτάσεις. Οι προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος των μικρότερων αυτών εγκαταστάσεων, που πρόκειται να δημοσιευτούν εντός των ημερών, αποσκοπούν, αφενός στην προσπάθεια αξιοποίησης και ουσιαστικής αναβάθμισης και των δευτερευούσης σημασίας στοιχείων της εταιρίας και αφετέρου στην προσέλκυση επιχειρηματιών, μέσων και μικρότερων επενδυτικών δυνατοτήτων.

Στο πλαίσιο αυτό η Ε.Τ.Α. Α.Ε. δημοπρατεί: Στην περιοχή του Μαραθώνα: Το τουριστικό περίπτερο στον Τύμβο του Μαραθώνα το οποίο λειτουργεί ως εστιατόριο και αναψυκτήριο. Το τουριστικό περίπτερο στην Λίμνη Μαραθώνα, το οποίο λειτουργεί επίσης ως εστιατόριο και αναψυκτήριο.
Το Ξενία Βυτίνας: Πρόκειται για την γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα δυναμικότητας 20 δωματίων-40 κλινών, που βρίσκεται στον Νομό Αρκαδίας στην Πελοπόννησο.
Τα Παραδοσιακά Πηλίου: Πρόκειται για τρία παραδοσιακά ξενοδοχειακά συγκροτήματα Α' κατηγορίας. Το Αρχοντικό Μουσλή δυναμικότητας 13 κλινών που βρίσκεται στην Μακρυνίτσα. Το Αρχοντικό Ξηραδάκη, δυναμικότητας 29 κλινών που βρίσκεται στην Μακρυνίτσα. Το Αρχοντικό Ευαγγελινάκη δυναμικότητας 19 κλινών που βρίσκεται στις Μηλιές.
Το Εστιατόριο-Σιδηρόδρομος στο Λυκαβηττό: Πρόκειται για εστιατόριο και αναψυκτήριο το οποίο λειτουργεί στο λόγο του Λυκαβηττού. Επίσης, και το τελφερίκ Λυκαβηττού.
Το τουριστικό περίπτερο Ζαγοράς: Βρίσκεται στο Πήλιο και λειτουργεί ως αναψυκτήριο και εστιατόριο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024