Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕλλάδα, το επόμενο σύνορο για τους Κορεάτες τουρίστες
Ζητούμενο η απευθείας αεροπορική σύνδεση Ελλάδας - Κορέας

Ελλάδα, το επόμενο σύνορο για τους Κορεάτες τουρίστες

Η Ελλάδα προσελκύει περισσότερους από 16 εκατ. τουρίστες κάθε χρόνο, γεγονός που συμβάλλει κατά 15% στο ΑΕΠ της χώρας. Η πλούσια και μεγάλη ιστορία της, καθώς και οι λαμπερές μεσογειακές […]

Η Ελλάδα προσελκύει περισσότερους από 16 εκατ. τουρίστες κάθε χρόνο, γεγονός που συμβάλλει κατά 15% στο ΑΕΠ της χώρας. Η<...> πλούσια και μεγάλη ιστορία της, καθώς και οι λαμπερές μεσογειακές ακτές και οι παραλίες προσελκύουν περίπου 7 εκατ. τουρίστες ετησίως, μόνο στην πόλη της Αθήνας. Αλλά, σύμφωνα με την εφημερίδα The Korea Herald, μόνο 4.000 Κορεάτες ανακάλυψαν την Ελλάδα πέρυσι.

<>“Προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να βελτιώσουμε την κατάσταση”, λέει ο νέος Έλληνας πρεσβευτής στην Κορέα, κ. Πέτρος Αυγερινός, ο οποίος ελπίζει να αυξήσει τους αριθμούς των Κορεατών επισκεπτών. Ο προκάτοχός του δραστηριοποιήθηκε έντονα στην προώθηση μιας άμεσης πτήσης μεταξύ Incheon και Αθηνών με την Korean Air. “Δυστυχώς περιήλθαμε στην παρούσα κρίση, η οποία φοβάμαι ότι θα καθυστερήσει εκείνη την απόφαση”.

Το γεγονός αυτό δεν αποθαρρύνει τον Έλληνα πρεσβευτή, που προγραμματίζει να εντείνει τις προσπάθειες διαφήμισης της Ελλάδας με την τοποθέτηση διαφημίσεων σε σημαντικά κορεατικά περιοδικά και εφημερίδες.

Ο κ. Αυγερινός έχει ξεκινήσει ήδη να συνεργάζεται με το ελληνικό γραφείο του ΕΟΤ στο Τόκιο. Επίσης, δεν απέκλεισε την πιθανότητα λειτουργίας ενός γραφείου στη Σεούλ μελλοντικά. “Θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις για μια απευθείας γραμμή, επειδή η κρίση δεν πρόκειται να διαρκέσει για πάντα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024