Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπίσκεψη του Προέδρου του ΕΟΤ στην Αυστρία

Επίσκεψη του Προέδρου του ΕΟΤ στην Αυστρία

Εν όψει της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Euro 2008, το διάστημα 7 – 29 Ιουνίου, το Γραφείο του ΕΟΤ Βιέννης έχει καταρτίσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για την καλύτερη δυνατή […]

Εν όψει της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Euro 2008, το διάστημα 7 – 29 Ιουνίου, το Γραφείο του ΕΟΤ Βιέννης έχει καταρτίσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για την καλύτερη δυνατή προβολή<…>της Ελλάδας στην Αυστρία.

Ως είναι γνωστό η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα αγωνίζεται στο Salzburg και εάν όλα πάνε καλά συνεχίζει στη Βιέννη όπου θα είναι στραμμένα τα φώτα των ΜΜΕ όλης της ηπείρου.

Για τον ορθό συντονισμό των ενεργειών προβολής της Ελλάδας, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Αθανάσιος Οικονόμου, μετέβη στη Βιέννη όπου μεταξύ άλλων είχε συνομιλίες με τους Διευθυντές των κυριότερων Tour Operators της Αυστρίας. Στις συνομιλίες που είχε, συζητήθηκε η πορεία των κρατήσεων, οι μεταβλητές που την επηρεάζουν και οι τρόποι περαιτέρω προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, σε συνεργασία με τους σημαντικότερους διοργανωτές ταξιδίων.

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είναι ο πλέον δημοφιλής προορισμός για τους Αυστριακούς και η Αυστρία έρχεται πρώτη (αναλογικά του πληθυσμού της) ως χώρα προέλευσης τουριστών. Την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιούνται περισσότερες από 100 πτήσεις την εβδομάδα, που συνδέουν τις κυριότερες πόλεις της Αυστρίας με ελληνικούς προορισμούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024