Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΚούβελος: Η Ελλάδα έχει υποσχεθεί την αναβάθμιση των Μεσογειακών Αγώνων

Κούβελος: Η Ελλάδα έχει υποσχεθεί την αναβάθμιση των Μεσογειακών Αγώνων

Το μήνυμα της νίκης για την ελληνική ανάληψη της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων το 2013 μετέφερε την Τετάρτη στον Πρωθυπουργό της χώρας ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων, […]

Το μήνυμα της νίκης για την ελληνική ανάληψη της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων το 2013 μετέφερε την Τετάρτη στον Πρωθυπουργό της χώρας ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων, κ. Ισίδωρος Κούβελος, ευχαριστώντας από καρδιάς τον κ. Καραμανλή για την αμέριστη συμπαράσταση<...>της ελληνικής Κυβέρνησης. “Όχι μόνο” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούβελος “για την παρουσία των έξι Υπουργών που ήταν κοντά μας στην Πεσκάρα, αλλά και όλων των Υπουργών, και της Κυβέρνησης που δεν ήταν κοντά, αλλά ξέραμε ότι είχαμε, σε όλη την προσπάθεια αυτή, τη συμπαράστασή τους για να φτάσουμε εδώ. Διότι διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει σΆ αυτή τη νίκη. Μια νίκη που είναι πάρα πολύ σημαντική για την αξιοποίηση της ολυμπιακής μας κληρονομιάς και για την αξιοποίηση, για την αναβάθμιση της κεντρικής Ελλάδος”.

Η ανάληψη της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων το 2013 από τις ελληνικές πόλεις της Λάρισας και του Βόλου σημαίνει για τις περιοχές αυτές τεράστια οικονομική ανάπτυξη και βεβαίως αξιοποίηση της ολυμπιακής κληρονομιάς, ανέφερε σε ερώτηση δημοσιογράφου ο πρόεδρος της Επιτροπής.

“Η Ελλάδα” κατέληξε “έχει υποσχεθεί την αναβάθμιση των Μεσογειακών Αγώνων. Και γιΆ αυτόν τον στόχο θα δουλέψουμε όλοι”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024