Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΜεγάλη γιορτή για τον τουρισμό διοργανώνει ο HATTA

Μεγάλη γιορτή για τον τουρισμό διοργανώνει ο HATTA

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού αποτελεί μια διεθνή παράδοση 23 χρόνων. Στις 27 Σεπτεμβρίου σε πολλά σημεία του πλανήτη πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις με απώτερο σκοπό να προβληθεί η σημασία […]

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού αποτελεί μια διεθνή παράδοση 23 χρόνων<...>. Στις 27 Σεπτεμβρίου σε πολλά σημεία του πλανήτη πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις με απώτερο σκοπό να προβληθεί η σημασία του τουρισμού. Στην χώρα μας την διεθνή αυτή παράδοση υλοποιεί ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων -ΗΑΤΤΑ- ο οποίος διοργανώνει κάθε χρόνο σχετική εκδήλωση για τον εορτασμό της ημέρας αυτής.

Έτσι και φέτος, ο ΗΑΤΤΑ και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στην Ναυτιλία και τον Τουρισμό -ΠΑΣΕΝΤ- με την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού -ΕΟΤ- διοργανώνουν το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 10.00 το βράδυ, μεγάλη γιορτή για τον τουρισμό. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στα περίπτερα της Τουριστικής Έκθεσης που θα γίνει στο χώρο του Ζαππείου, να απολαύσουν σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους αλλά και να συμμετέχουν σε κληρώσεις πολλών δώρων που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο.

Η επίσημη τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο του Ζαππείου Μεγάρου, το απόγευμα της ίδιας μέρας και ώρα 19.00. Στην επίσημη τελετή της εκδήλωσης θα παραστούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, Ολυμπιονίκες μας με την “Αθήνα 2004”, πρέσβεις ξένων χωρών, η πολιτική ηγεσία, εκπρόσωποι της εκκλησίας, της νομαρχιακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτιστικών φορέων και βέβαια οι φορείς και ο επιχειρηματικός κόσμος του τουρισμού.

Καθ` όλη τη διάρκεια, η γιορτή θα πλαισιωθεί από:

  • Έκθεση “Ιστορική Τουριστική Αφίσα” , από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, ΕΟΤ
  • Έκθεση φωτογραφίας “Οδοιπορικό, οι δρόμοι του λαδιού και της ελιάς”, από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας
  • Έκθεση με θέμα την Ολυμπιακή Εκεχειρία, από την Μίνα Βαληράκη
  • Έκθεση πολιτιστικών, παραδοσιακών και τουριστικών προϊόντων από όλη την Ελλάδα
  • Μουσική υπόκρουση
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024