Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝα μην εξαιρεθεί ο ΔΑΑ από το μέτρο της κατάργησης των τελών στα αεροδρόμια της χώρας για το καλοκαίρι 2010
Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών

Να μην εξαιρεθεί ο ΔΑΑ από το μέτρο της κατάργησης των τελών στα αεροδρόμια της χώρας για το καλοκαίρι 2010

Ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών—ΣΑΑΕ χαιρετίζει την ανακοίνωση του πρωθυπουργού σχετικά με την κατάργηση των τελών σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας, για το καλοκαίρι 2010 και την έκπτωση 50% […]

Ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών—ΣΑΑΕ χαιρετίζει την ανακοίνωση του πρωθυπουργού σχετικά με την κατάργηση των τελών σε όλα τα αεροδρόμια<...> της χώρας, για το καλοκαίρι 2010 και την έκπτωση 50% τον χειμώνα 2010.

“Δυστυχώς όμως εξαιρείται και πάλι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, λόγω της γνωστής και με εξαιρετέας σύμβασης του ελληνικού δημοσίου με την κοινοπραξία. Πιστεύουμε ότι ήρθε ύστατη ώρα να επαναδιαπραγματευθεί επιτέλους η ελληνική κυβέρνηση αυτή την σύμβαση, η οποία κρατάει δέσμια την Αθήνα και τον τουρισμό της στα χέρια και τις αποφάσεις της μειοψηφίας του μετοχικού κεφαλαίου του ΔΑΑ. Η ώρα αυτή είναι εδώ! Η πολυτέλεια του ακριβότερου αεροδρομίου της Ευρώπης πρέπει να λήξει”, αναφέρει ο σύνδεσμος σε ανακοίνωσή του.

“Πιστεύουμε, ότι θα πρέπει σύντομα να ανακοινωθεί η επέκταση των μέτρων και για την επόμενη τουριστική περίοδο 2011, ώστε να προλάβουμε τον προγραμματισμό των οργανωτών ταξιδιών και αεροπορικών ομίλων.

Χαιρετίζουμε επίσης την ανακοίνωση περί άρσης του περίφημου καμποτάζ—απαγόρευση σε κρουαζιερόπλοια τρίτων χωρών να επιβιβάζουν επιβάτες σε ελληνικά λιμάνια- και ευχόμαστε να εφαρμοστεί άμεσα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024